Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Raz jak o 6 nad ranem szedłem wyrzucić śmiecie to miałem okazję być swiadkiem podobnej sceny, mimo ze mieszkam w centrum wielkiego miasta. Do dziś pamiętam dosłownie identyczny jak na tym filmiku ten charakterystyczny pisk zarzynanego szczura
Jak szczur sam idzie do kota, ewolucja nauczyła takie okazy unikać, Toksoplazmoza powoduje chyba u myszy i szczurów brak lęku przed drapieżnikiem.
Generalnie pasożyt CHCE aby kot zeżarł mysz.
Znajoma mam w domu Persa (kotkę ) jest tak pozbawiona instynktów jakich kolwiek ze po zobaczeniu pluszowej myszki siedziała pod regalem dwa dni ze strachu.
Nic szczególnego. Większość drapieżników zabija dla sportu i zabawy, jeśli nie chodzi akurat o żarcie. Człowiek nie jest żadnym wyjątkiem, ale weź to wytłumacz ekozjebowi.
Nic szczególnego. Większość drapieżników zabija dla sportu i zabawy, jeśli nie chodzi akurat o żarcie. Człowiek nie jest żadnym wyjątkiem, ale weź to wytłumacz ekozjebowi.
Właśnie pamiętam jak ktoś gdzieś pisał, że zwierzęta nigdy nie zabijają dla przyjemności