A ten demot jest powodem dlaczego te wszystkie teorie spiskowe mają sens niestety;/ Tych 3 panów było niewygodnych dla ruskich. I tak po kolei Juszczenko był otruty, do Gruzji ruskie czołgami wjechali, a Lechu na Wawelu.
I o ile to co się dzieje nie jest poważne, to jednak mnie wk🤬ia jak ruski się śmieje z prezydenta RP i w dupie mam to, czy tym prezydentem jest Kaczyński czy Komorowski. K🤬a kiedyś był Bóg Honor Ojczyzna, dziś kto w Boga wierzy to ciemniak co świata nie zna, honoru już dawno nikt nie ma (nie licząc dresów - Ci to o swoje walczą;p), a ojczyzna to prędzej Irlandia czy gdzie tam teraz za robotą wyjeżdżają.
dziś kto w Boga wierzy to ciemniak co świata nie zna
podpis użytkownika
W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.I tak po kolei Juszczenko był otruty,
do Gruzji ruskie czołgami wjechali
a Lechu na Wawelu.
I o ile to co się dzieje nie jest poważne, to jednak mnie wk🤬ia jak ruski się śmieje z prezydenta RP i w dupie mam to, czy tym prezydentem jest Kaczyński czy Komorowski. K🤬a kiedyś był Bóg Honor Ojczyzna, dziś kto w Boga wierzy to ciemniak co świata nie zna, honoru już dawno nikt nie ma (nie licząc dresów - Ci to o swoje walczą;p), a ojczyzna to prędzej Irlandia czy gdzie tam teraz za robotą wyjeżdżają.