Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Jesteście bardziej tępi od tego typa co robi to wyżej przedstawione ćwiczenie. Znając życie wy wszyscy razem wzięci nawet na te 2 centymetry nawet byście tego na wyprostowane kolana nie przyjęli. Moim zdaniem raczej żaden zdrowy na umyśle człowiek by tego nie przyjął na pełen przysiad, bo byście kręgosłup z stawami w kolanach wysrali.
@luck0
nikt przy zdrowych zmysłach by nie wyprostował kolan na takim obciążeniu chyba że chcesz żeby ci się w obie strony zginały...
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zdrowy na umyśle człowiek nałożyłby tyle żeby wykonać poprawnie całą serie. Ten gość prostuje stawy, w dodatku wpycha kolana przy pomocy rąk. Przecież takie ćwiczenie nie ma żadnego sensu, niszczy jedynie kolana, które są przecież bardzo obciążonymi stawami i na starość jak będzie tak ćwiczył to marnie skończy.
nie ogarniam sytuacji ale chciałem tylko dodać, że wk🤬iają mnie tacy na siłowni. Nabiorą ciężaru niewiadomo ile, robią c🤬jowo, a ja nie mam czym klatki zrobić. P.s nie jakoś w c🤬j, ale coś k🤬a musze załozyć
ja p🤬le ale przez chwilę się osrałem że na sadolu zaj🤬i jakąś p🤬loną cenzurę na k🤬y i c🤬je itp. :/ po chwili ogarnąłem że się nie zalogowałem ufff.....
Według mnie on się przygotowywał do tego ćwiczenia, ale niestety ciężar chyba wziął górę. Sam nak🤬iam to ćwiczenie na siłowni i w życiu nie odważył bym tyle naj🤬 krążków.