Banderowcy wymordowali całą moją rodzinę w okolicach Lwowa i Biłki Szlachedzkiej. Babcia przeżyła bo mama wsadziła ją do transportu bydła na zachód. W Krakowie ksiądz ją znalazł i resztę wojny spędziła w piwnicach klasztoru. Cała jej rodzina została wymordowana przez uKRAIŃCÓW. Całe życie czekam aż dostaną za swoje i mam nadzieje, że nadszedł ten dzień. Nawet jak Rosja ich wytłucze to będzie to bardziej humanitarne niż jak ponad 75 lat temu odbijanie płuc deską, wycinanie oczu i języka czy zakopywanie na żywca. Przez obecne lizanie dupy uKRAINIE pokolenia nie uczą się na historii o Rzeźi Wołyńskiej itp. Ukrainiec nigdy nie będzie naszym bratem, żyli razem w jednej wiosce a później sąsiad sąsiada na widły nabijał. Polityka pro uKRAIŃSKA i popieranie tego przez cały naród wynika z braku wiedzy i smutne jest to, że większość naszych obywateli nie ma pojęcia o tym co nasi przodkowie z tamtych terenów przeżyli.
Banderowcy wymordowali całą moją rodzinę w okolicach Lwowa i Biłki Szlachedzkiej. Babcia przeżyła bo mama wsadziła ją do transportu bydła na zachód. W Krakowie ksiądz ją znalazł i resztę wojny spędziła w piwnicach klasztoru. Cała jej rodzina została wymordowana przez uKRAIŃCÓW. Całe życie czekam aż dostaną za swoje i mam nadzieje, że nadszedł ten dzień. Nawet jak Rosja ich wytłucze to będzie to bardziej humanitarne niż jak ponad 75 lat temu odbijanie płuc deską, wycinanie oczu i języka czy zakopywanie na żywca. Przez obecne lizanie dupy uKRAINIE pokolenia nie uczą się na historii o Rzeźi Wołyńskiej itp. Ukrainiec nigdy nie będzie naszym bratem, żyli razem w jednej wiosce a później sąsiad sąsiada na widły nabijał. Polityka pro uKRAIŃSKA i popieranie tego przez cały naród wynika z braku wiedzy i smutne jest to, że większość naszych obywateli nie ma pojęcia o tym co nasi przodkowie z tamtych terenów przeżyli.
Dobre wiadomości, że zamknęli Nord streem 2. Wielka brytania nałożyła sankcje na cytuje "Rossija Bank, IS Bank, General Bank, Promsvyazbank (PSB) i Black Sea Bank. Sankcje nałożono też na trzy osoby fizyczne: Giennadija Timczenkę, Igora Rotenberga i Borisa Rotenberga.". Podobno to początek i inne Państwa zaraz ogłoszą swoje. Rosja to neidługo będzie druga Kuba
Powiedz mi pisowsko-banderowska k🤬o (retorykę masz taką samą, więc epitet trafny) ile mniejszosci rosyjskiej mieszka w Polsce i jaki interes mają tu ruscy.
no i nie zapominaj, ze my od zawsze graniczymy z ruskimi, dzisiaj też. Jak chcesz się bić za ukrów to pucuj hełm i wyp🤬alaj do Donbasu (grdie większość ludności to ruscy)
Wiecie wy prorosyjskie k🤬y że gdy Ukraina padnie to znowu mamy ruskich na wschodniej granicy...i jak myślicie kto będzie następny...już widzę jak dresy w patriotycznej odzieży rwą się do obrony ojczyzny pierwsi będą sp🤬alać na zachód bo szczytem ich waleczności jest nap🤬lanie się po lasach,ewentualnie spalenie,tęczy lun obicie jakiegoś transa.