Żona przeżyła.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Pobędziesz 20 lat w związku, poświęcisz zdrowie i młodość dla rodziny/kobiety a okaże się, że byłeś tylko bankomatem i gdy Ty zap🤬lales nie mając życia, Twoja ukochana k🤬ila się z motłochem to zrozumiesz takie akcje. Ja na szczęście takich atrakcji nie mam, ale z boku widziałem. I jakby tak gość z babą zrobił, to jedynie bym mu współczuł a nie żałował babsztyla.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęPobędziesz 20 lat w związku, poświęcisz zdrowie i młodość dla rodziny/kobiety a okaże się, że byłeś tylko bankomatem i gdy Ty zap🤬lales nie mając życia, Twoja ukochana k🤬ila się z motłochem to zrozumiesz takie akcje. Ja na szczęście takich atrakcji nie mam, ale z boku widziałem. I jakby tak gość z babą zrobił, to jedynie bym mu współczuł a nie żałował babsztyla.