Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
czyli nie możemy komentować co myślimy na ten temat? czy możemy ale w jedyny słuszny sposób? jesteś lewakiem?
Jeśli dla Ciebie "komentowanie" oznacza wyzwiska typu "patoparka" w stronę ludzi przeżywających - być może - najszczęśliwsze chwile w życiu, to możesz być jednym z ludzi o których pisałem
Jeśli dla Ciebie "komentowanie" oznacza wyzwiska typu "patoparka" w stronę ludzi przeżywających - być może - najszczęśliwsze chwile w życiu, to możesz być jednym z ludzi o których pisałem
jak na ten portal to i tak łagodnie nie zapomniałeś czasem gdzie jestes?
Przynajmniej panienka nie ma problemu, że to nie wyspy bara bara, czy inne cuda. I widać, że zaraz 10 dzieci będzie, co uchroni nas przed ściągnięciem jakiegoś ukraińca, gruzina albo jakiegoś inżyniera. Więc c🤬ja Wam do tego. Pozdrawiam.
Uwaga zdrada! Bar ten sprzedaje korporacyjne napoje!
Aby Europa w siłę rosła to nie możemy mieć mentalności osła.
Czas skończyć z głupim nawykiem i zacząć wspierać własne a nie amerykę!
Prawdziwy Turek to ma odruch wymiotny gdy widzi colę do kebaba.
Dlaczego to nawet nie jest polski kebab z polskimi napojami tylko syf amerykański jest wciskany?
Powszechny bojkot konsumencki początkiem ich klęski.
Za rozpętywanie wojen niech mają gnoje za swoje!
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały