Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Jakby wiedziała to by je może trucizną nafaszerowała...
Ja bym zaaplikował strychnine. Na te p🤬lone chodzące j🤬e cygańskie ścierwa by pomogła. Szczury zabija.
Ja znam takich ludzi o wyższym statusie społecznym wg ich mniemania, ale jak kończy się impreza to tak się właśnie dzielą z innymi... Nawet babcie, ciotki i innych członków rodziny poczęstują co oczywiście składki na impre nie robili.
Podludzie. W Polsce niestety też jest złodziejstwa dużo. Sąsiadka wystawiała w upalne dni wodę dla psów przed domem (sporo ludzi tamtędy spaceruje). Pewnego dnia patola miskę ukradła. Teraz dzieci tej maciory zajadają winogrona z tej michy z nierdzewki.
A ty mi wyglądasz na typową k🤬ę która nie szanuje własnego kraju i nazywając nas polaczkami przypuszczam że ty to ten na samym końcu filmiku co obcinał czy wszystko zabrane.