Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Brakuje " cioty " - osoby, której nie chce się ruszać dupy, ma w c🤬j słabą głowę, jest hipokrytą w stylu tego " fintessiaka ", udaje, że nie ma kasy i szuka wymówek, nie ma jaj, bliżej mu do c🤬ki.
Może i vlogerzy ale coś w tym jest k🤬a. Ja nie wiem czy to taka nowa moda na te fitnesskluby i inne crosfity ale na imprezach to jest k🤬a temat nr1 k🤬a i te posiłki co chwila, wiecznie głodne te cholery ale kebsa nie zjedzą bo kalore, wódy nie tkną bo puste kalorie ale obowiązkowa torba z curverem z naj🤬ym jedzeniem rzecz święta no i bidon koniecznie w markę supla, na imprezie zamiast muzy zaraz k🤬a któryś jełop włączy na jutubie pompowanego silsa nawijającego o motywacji z muzą z gladiatora i się całe stado już spuszcza. K🤬a ja wiem że trzeba mieć jakieś priorytety i pasje w życiu ale z tego co widzę niektórym ta siłka i suple robią gówno z mózgu.