Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ja tam nie wierzę w to, że to był zamach, wierzę natomiast, że to nie binladen leciał w tym samolocie. Ówczesny prezydent bill gates rządził lepiej niż ten czarny barack obama. Co on może wiedizeć o samolotach ?
Hehe, śmieszki hihi, jakie to zabawne hehe. Wy się spinacie apropo jakieś tam sprawy (nieważne, czy jest ona "ważna" czy też nie) a w tym samym czasie rząd podnosi wam podatki debile he he...
szkoda mi ze w tych czasach ludzie maja zero szacunku do ludzi nie tylko tragicznie zmarlych robcie tak dalej a i kiedys na wasze groby ktos bedzie oddawal mocz ale to to jeszcze c🤬j gorzej gdy ktos bedzie oddawal na was mocz gdy wy bedziecie w wieku podeszlym i sami sobie nawet dupy nie podetrzecie ale malolatow to bedzie jarac i zaden sie nie zastanowi ze sam sie moze znalesc w takiej sytuacji
@Up: C🤬j mnie co ktoś zrobi z moim grobem, i tak będę martwy, więc nie będzie mnie to obchodziło. Tak po prawdzie to nic mnie już nie będzie obchodziło Komentarz o starych ludziach pominę, bo nie widzę żadnego związku z tematem...