Moracha napisał/a:
chyba sobie k🤬a jaja robicie ja jestem ze swinoujscia i ten zespol to jakas chrzescijanska kpina!!!! na wośpie nie chcieli zadnego dobrego zespolu bo przez te lepsze, miejskie, mlodziezowe zespoly szerzy sie alkoholizm a chrzescijanskie jestem (ten zespol o ktorym mowa) gra zawsze dla nasze 'pieknego' i smutnego jak p🤬da miasta ; ]
Kpiną jest to co tutaj piszesz.. To,że nie chcą żebyście grali to nie nasza wina a widocznie efekt jakiegoś waszego zachowania które niektórym nie pasuje. Napewno nie stało się tak bez przyczyny. Nie widzę w tym w ogóle winy mojego zespołu.. i nie znajduję powodu dlaczego publicznie po nas jedziesz.. Nam nie przeszkadza to,że pijecie itd. bo dla nas to normalne, nie jesteśmy z kosmosu i nie odmawiamy różańca 24/h.. uważam ,że świnoujskie kapele powinny grać na WOŚPie, ale moje zdanie tutaj nie ma znaczenia. Rozumiem też "scene" bo ich decyzja była poparta wieloma faktami ,które im przeszkadzały w "Waszym" zachowaniu. Pozdrawiam i następnym razem jak będziesz miał zamiar kogokolwiek ocenić w taki sposób to się zastanów. Jeśli boli Cię to, że o jakimś "chrześcijańskim jestem" z małego Świnoujścia zrobiło się głośniej to Twój problem
TqqM3k napisał/a:
a nergal byl ?
Nergal nie ale za to ktoś 1000 x lepszy - Jezus Chrystus
wkurfiony napisał/a:
Byłem na tej mszy. Fajnie było xD
Gdyby nie mohery które popuściły mocz od mocnego nagłośnienia dotrwał bym do końca.
Co Ty mówisz. Mohery wytrwały do końca bez problemu i były zachwycone (SERIO) . Świnoujskie mohery są spoko :}}