@pan kapitan
Syn jest gejem przez geny? Zakazać genetyki, genetyka dziełem szatana. Ewolucja dziełem szatana. Wiadomo że Adam i Ewa zostali stworzeni przez Boga.
Taka prosta logika.
Mega zabawne są te argumenty, że po zalegalizowaniu związków homoseksualnych na ulicach będzie się roiło od gejów... Ludzie, ich odsetek był, jest i będzie stały i jest to mniej niż 10%. .
podpis użytkownika
@tds1974
15%?
Jakiś czas temu uczestniczyłem w dyskusji z pewnym dosyć znanym seksuologiem, który powiedział, że wśród mężczyzn wskaźnik ten wynosi ~8%, a wśród kobiet ~6%. Zależy to też pewnie od regionu, ale na nasze krajowe warunki tak się to prezentuje.
Często się zastanawiam, co by było, gdyby któryś z konserwatystów "zamienił się" z homoseksualistą świadomościami na jakiś czas. Na pewno zajebiście by się czuł będą szykanowanym za swoją seksualność. Ba! Nawet bał by się z tym wyjść na zewnątrz ze strachu przed linczem. I przede wszystkim: jakiego miał by stresa zanim powie o tym rodzicom
![]()
podpis użytkownika
Do k🤬y nędzy kiedy do was dotrze, że partia narodowo-katolicko-SOCJALISTYCZNA nie może być prawicą. PiS to nie jest prawica. Tylko dlatego, że jakaś partia udaje przeciwnika SLD nie jest z automatu partią prawicową. Na miano prawicy należy zasłużyć konserwatyzmem w sprawach społecznych i LIBERALIZMEM w gospodarczych. Partie i ugrupowania mylnie w Polsce nazywane "prawicowymi" nie spełniają żadnego z tych warunków (konserwatyzm to nie to samo co zacofanie!)- wiązania religii z polityką (Radio Maryja, populizm prawicowych działaczy partyjnych)
Ksenofobia nie jest taka zła jak ją tefałeny malują. Przynajmniej arabskie muslimy się nie panoszą. Dziwna sprawa: od 700 lat mamy "swoich" muslimów (potatarskich) i jakoś się k🤬a potrafili zasymilować bez wysadzania metra czy tam innego wieżowca, a pustynne brudasy przyszły 50 lat temu i od razu syf jak w chlewie.- ksenofobii, zacofania i zaściankowości porównywalnej do tej średniowiecznej...
O następny debil, który jak nie rozumie to musi zwyzywać. Przeczytaj sobie cokolwiek np. Michała Hellera (taki "ksionc" co przy okazji zaliczył profesurę z fizyki). Zostaniesz profesorem fizyki, możesz wrócić do wypowiedzi jak ta cytowana.Żartowałem. Katolicy sobie nic nie tłumaczą. Oni nie myślą
![]()
Prawo podatkowe powinno być równe wobec wszystkich... a nie jest.
Jeżeli mienisz się wyznawcą danej religii a nie zapoznałeś się ze Słowem Bożym to jaki z Ciebie wyznawca?
P🤬l się z tym lewakiem, tak Ci powiem. Moja rodzinka ma rodowód solidarnościowy i do "lewactwa" mi daleko.
[...]ale jak widać jesteś zwykłym, tępym hejterem, który idealnie wpisuje się w to co napisałem (o łączenie polityki z religią). Fakt, że wmieszałeś w to jeszcze TVN dowodzi tylko jaki jesteś ograniczony...
- powiedz księciom w mojej parafii ze chcesz coś za darmo bo nie masz pieniędzy, jak żul umarł z mojej dzielnicy to sąsiedzi się musieli zrzucić na "ofiarę"
- przeczytałeś biblie? nikt z moich znajomych i rodziny się tym nie kłopotał = wszyscy są chrześcijanami
- homoś to ksiądz co r🤬a ministrantów na plebanii
- kościół katolicki aktywnie wspierał ucieczki hitlerowców do Brazylii, Argentyny itd itp
- Racinger był w hitler jugend = podobno ludzie się zmieniają
Posiadanie własnych poglądów to nie lewactwo.
Posiadanie własnego zdania w kościele to błąd.
1. Nie mówimy tu o szeregowych wikariuszach tylko o bossach (biskupi i świta). Kościół Katolicki ma strukturę mafijną
kilkunastu prawników chciało pozwać KK za zbrodnie przeciwko ludzkości, ale ukręcono sprawie łeb. Słyszałeś o tym? wcieniusanpietro.blogspot.com/2011/09/60-papieskie-zbodnie-przeciwko.html
Na podstawie ustawy o gwarancjach wolności sumienia i wyznania Kościół jest zwolniony z opłat na fundusze lokalne i z podatków od nieruchomości.
5. Rydzyk i jego pracownicy często naginają prawdę i robią wodę z mózgu słuchaczom. Przykładowo: pewnego razu prowadzili rozmowę o długach krajów UE.
(teraz liczby "z dupy" - wymyślone, gdyż dokładnych nie pamiętam) Podali, że Niemcy mają zadłużenie 80mln euro, Włochy 270mln euro, a Polska 980mln złoty. Potem ludzie się plują, że Polska jest 10x krotnie zadłużona niż inne kraje UE...
6. Tak popieram aborcję choćbyw sytuacjach kiedy dziewczyna została zgw🤬cona[...]
popieram też eutanazję, bo rozumiem cierpienie kogoś kto jest warzywem, lub jest ze starości przykuty do łóżka i aparatur podtrzymujących życie.
Nie mam też nic przeciwko gejom, dopóki nie zmieniają się w pedałów i nie wychodzą z tym na ulicę, żeby się z tym poobnosić i żądać dla siebie specjalnego traktowania.
Co do krzyża to cały problem z tym obrazkiem polega na tym że KK dorobił się przez wieki, milionów na działaniach na pograniczu prawa (które to prawo w pewnym momencie sam stanowił).
Byłem ministrantem i był to mój pierwszy krok do ateizmu, bo poznałem działanie tej struktury od środka (przykład? Ksiądz nie zgodził się na oddanie buteleczki wody święconej za darmo kobiecie, która na tą butelkę wyraźnie nie mogła sobie pozwolić.
Ale dlaczego ktoś tak zindoktrynowany za młodu, mógł potem objąć jedno z najważniejszych stanowisk na świecie?
Gdyby mój syn był gejem... to nic bym nie zrobił. Gejem się nie staje pod wpływem trendów popkulturowych czy środowiska, a za sprawą jakiegoś tam genu.
Nie za bardzo wiem o co Ci chodzi. To geny kodyfikują nasze zachowanie i w tym także preferencje seksualne.
O następny debil, który jak nie rozumie to musi zwyzywać. Przeczytaj sobie cokolwiek np. Michała Hellera (taki "ksionc" co przy okazji zaliczył profesurę z fizyki). Zostaniesz profesorem fizyki, możesz wrócić do wypowiedzi jak ta cytowana.