No cóż, zza klawiatury to każdy lamus jak ty twardy... ale gdybyś tam był to jestem pewien że sp🤬alał byś w pod skokach a jak nie ten ,, knur '' zmiótł by cię z planszy w jakieś 5 sekund i odciął światło.
A co do ,, knurów bez mięśni '', to polecam ci zboczyć jak wyglądał słynny Fiodor Jemieljanienko i co robił z napakowanymi kolesiami...
,, jednym słowem '' w dupie byłeś c🤬ja wiesz !
Ja p🤬lę. Świniak z posterydowym spuchnięciem brzucha robi nam świetną reklamę...
podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þúNo cóż, zza klawiatury to każdy lamus jak ty twardy... ale gdybyś tam był to jestem pewien że sp🤬alał byś w pod skokach a jak nie ten ,, knur '' zmiótł by cię z planszy w jakieś 5 sekund i odciął światło.
A co do ,, knurów bez mięśni '', to polecam ci zboczyć jak wyglądał słynny Fiodor Jemieljanienko i co robił z napakowanymi kolesiami...
,, jednym słowem '' w dupie byłeś c🤬ja wiesz !
A ja tu widzę, że wy Polacy jesteście pod wpływami niemieckimi. Niemcy też się irytują gdy coś zakłóca ciszę i zaraz reagują. Dziwne, że w Polsce też już tak jest i nie można muzyki posłuchać bez pozwolenia bezmózga.
To piszą dzieci, które ćwiczą, są troszeczke wyrzezbione i mysla, ze maja jakikolwiek podjazd do chlopa 35-45 letniego o wadze 120-130 kilo. P🤬lnie raz a dobrze i dziecko ląduje na betonie i nie wie gdzie jest i co sie stalo, jak sa w kilku to reszcie mięknie i zbiera kolege z podlogi
Wyj🤬e mam w to jak Polaków postrzegają w dupę biorący ćwierćstrzałowcy.
Natomiast wiem, że ty lubisz kucać na mieczyki zagranicznych, kolorowych c🤬li i dlatego powinieneś takich swiniaków spotykać przynajmniej raz w tygodniu aby mogli ci zaj🤬 placka na pysk i przypomnieć gdzie twoje miejsce w szeregu.
Tacy tu wszyscy kierujący uwagę na jego wygląd. Czyżbyście tym razem "nie r🤬ali"? Gość przyj🤬 się do kolorowych najduchów, którzy nap🤬lają w nocy muzyką i coraz bardzie zawłaszczają przestrzeń a tu na sadolu cycku mu oglądają....