Makłowicz nie ma żydowskich korzeni. Najbliżej mu chyba do Ormianina.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Krok w tył daje szerszą perspektywęJuż nie raz padały argumenty mówiące o szkodliwym działaniu marihuany i wtedy w jej obronie wypowiadali się ludzie którzy są za legalizacją.. najczęściej mówili: "co ty p🤬lisz" "pop🤬liło cię". Ja nie jestem ani za ani przeciw - mam to w dupie. Nie pale bo mi to nie potrzebne do szczęścia. Nie chciał bym tylko aby potem pieniądze podatników szły na ludzi którym trzeba pomoc wyjść z nałogu. Uzależnili się to niech teraz sobie sami radzą. I proszę tu bez przyp🤬alania się, wiem co piszę bo mam kolegę który jak nie ma palenia to jest w rozsypce. Cała wypłata idzie mu na alko i jaranie. Alkohol robi tu takie samo spustoszenie co marihuana. I to i to jest i będzie używka a także i jedno i drugie uzależnia ZROZUMCIE TO W KOŃCU.@Piechur23 uważam za ciemnego każdego, kto nie ma racjonalnego argumentu, dlaczego MJ powinna być nielegalna.
Jest ich tysiące. Ale pal sobie dalej, bo sorry, ale osobom niezbyt inteligentnym to zbytnio na psychikę nie szkodzi. Pozdrawiam
![]()
podpis użytkownika
Anty-Tusk, Anty-Kaczyński, Anty-Palikot