"Nie muszę, mam ponad 2 metry "
Mój profesor na studiach mówił na takich powyżej 2 metrów mutanty, jakiś gen wam się zj🤬 i zamiast rozum poszło we wzrost
podpis użytkownika
Sikalafo.W moim przypadku jest to wynik mechanicznego uszkodzenia mózgu oraz silnego szoku psychicznego, na który byłem wystawiony mając 5 lat. Spowodowało to uszkodzenie przysadki, podpajęczynówki oraz nadczynność tarczycy.
Wszystko się jednak juz uregulowało i po prostu spory ze mnie sk🤬iel. Nie mam mikrocefali, 21 chromosomu czy innych genetycznych naleciałości.
Doprawdy światłego nauczyciela miałeś. Po samym ego dałoby się go przez ścianę wyczuć.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Wedlug tego portalu nie wolno jezdzic motocyklem rowerem bo to c🤬jowe ? Mam nadzieje ze kiedys powstanie temat z przedstawieniem postaci uzytkownikow tego portalu, pewnie wygladacie jak z wiekszosci memow . Koniobijcy stulejarze hahaha
Ksiądz ci jebnął c🤬jem w czółko jak miałeś 5 lat? Bo p🤬lisz jak potłuczony, c🤬jem po czole.
podpis użytkownika
Sikalafo.Akurat twój ojciec był zajęty waleniem konia transowi w krzakach pod przedszkolem. Także nigdy go nie doświadczyłem w przeciwieństwie do ciebie i reszty pederastów.
Rozumiem, że wyrazy wielosylabowe sprawiają ci problemy. Gdy czytasz klaszcz w ręce smyku.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.