Jest przyjęte że nazywa się to roast to niech tak będzie, po co się o to pluć?
Jak ktoś napisze rock and roll to się ktoś dop🤬li że nie pisze rokendrol?
podpis użytkownika
Informacja dla gimbów!!podpis użytkownika
Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.
Ty na poważnie ??
Wk🤬iają mnie dzieciaczki, które mieszają angielski z polskim, np: "No wiesz Elka, kolnęłam do mena, a on dżizys chrajst zrywa ze mną, gad demyt... a potem mówi mi its e prenk its e prenk".
Albo mówisz po polsku, albo WYP🤬ALAJ do JuŁeSej / Angli, czy innego gównianego kraju z angielskim na platformie!
Ciekawe czy zaraz będziesz sie zwracał wszędzie po angielsku ?? chcecie być tacy k🤬a nowocześni, europejscy ?? to sp🤬alac lizać dupe obcokrajowcom, bo ja mam swój język polski, kocham ten język, jestem zajebiście dumny z tak trudnego języka i c🤬j mnie obchodzi czy Wam sie to podoba, czy nie p🤬lone gimbuski już mocno zamerykanizowane (bo modne), ale ja będę poszerzał tradycję i będę uczył własne dzieci bardzo szanować nasz język ojczysty, uczyć Polskich tradycji (typowe cebulactwo odpada!!), no i najważniejsze - będe wbijał mu do głowy, aby nie wpadał w modę (nie amerykanizował się, nie słuchał pedalskiej opinii rówieśników co ma ubierać, a co nie, bo nosisz to na co masz ochotę i jaki masz gust, a nie jakieś rureczki, iPhone'y, Galaxy, tableciki, zabawa telefonem po menu, jak się siedzi w kolejce, które zawładnęły ameryczką i europką!
Jesteś w Polsce, to szanuj nasze obyczaje! Jak się nie podoba, to z Bogiem!
P🤬lona gimbusiarnia... tylko ta moda na hamerykę, bo modne... tak samo z Korwinem - głosuję, bo jest taaaaki rozbujnik polityczny i jest to modne na niego głosować. Wyj🤬 tą mode w p🤬du, tylko ogłupia ludzi.