Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Spotykam się na ulicy z słowami głośnymi przez motocyklistów jak: P🤬l się i inne ale nie widziałem żeby wyskakiwał do kogoś
(Nie chce mi się wypisywać wszystkiego bo słownik motocyklistów jest większy ) xD
Prawda jest taka że wśród motocyklistów jak i kierowców aut, zawsze znajdą się jakieś c🤬je. Nie ma co się za bardzo kłócić kto ogólnie jest gorszy. W tym konkretnym przypadku to kierowca auta trochę bardziej poleciał w c🤬ja, bo mógł np najpierw zatrąbić, albo mignąć, zamiast wp🤬lać się na siłę.
Sam jeżdzę motorem i wiem jacy są kierowcy osobówek ale ten motocyklista sam powinien w p🤬de dostać, albo nauczyć się jeździć swoim pasem, a nie urządzać sobie pogaduchy popierduchy ze swoim koleżką nie patrząc po którym pasie jedzie.
Sam jezdzem hulajnogom ale wk🤬ia mnie niesamowicie jak widze nalepki patrz w lusterka trzy razy sprawdz, bo jakas swieta krowa zap🤬la sobie pincet na godzine a na poczatku maly punkcik gdzies daleko nie? Potem ja se ruszam normalnie i c🤬j juz jest blisko baran jeden. Ja jezdzem najlepiej, zdalem za 4 razym k🤬a