Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Spoko! ileż to kasy zaoszczędzi PZPN - nie trzeba będzie j🤬ych patałachów nigdzie wysyłać
p🤬lone gwiazdory!
z tej złości aż nie wiem co miałem napisać!
podpis użytkownika
jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
A czego się spodziewaliście? To nawet nie kwestia wyszkolenia czy przygotowania tylko wychowania i wynikającego z tego poczucia obowiązku gdy gra się z orzełkiem na koszulce. Te k🤬y są w moim wieku i pamiętam wielu takich jak oni gdy jakieś 10 lat temu spędzałem wakacje w miejscowości gdzie znajdował się ośrodek szkoleniowy. Przyjechali akurat gnojki w wieku 14 lat z Amici, wtedy jedna z lepszych drużyn w Polsce. Po treningu wszyscy za ośrodek w krzaki na fajeczkę. Wieczorem wóda. Boję się pomyśleć jak "trenują" dzisiaj młodziki i co będą grać za te 10 lat. Trenowanie j🤬ych gimbów należałoby rozpocząć od pożądnego prewencyjnego wp🤬lu powtarzanego raz rocznie. Następnie nauka pewnych wartości. I dopiero potem dać im grać. A tak to mamy stado żałosnych nażelowanych karykatur Ronaldo, które więcej mają wspólnego z k🤬ami niż piłką (miłość jedynie do pieniędzy i 0 honoru)
no k🤬a takie niemoty że żal patrzeć, boskie trjo bez piszczka nie dało rady ale spoko jeszcze zagramy na mundialu, jak będzie organizowane w naszym pięknym kraju
I dobrze się stało. Nawet nie chcę żeby pojechali na te mistrzostwa. Przynajmniej ci kopacze, ich rodzinki oraz "zasłużeni działacze" nie będą mieli wakacji życia za frajer. Podobnie było z olimpiadą w Sydney - k🤬a delegacja działaczy prawie 3 razy większa niż sportowców.
Lewandowski z kumplami za ojro dadzą sobie jaja ogolić,szmaciarze.W reprezentacji grają jak za karę,wszystkich gwiazdorków wyj🤬 na zbity pysk z reprezentacji,jak się kończą kariery naszych za granicą każdy wie.