Nokia3310 napisał/a:
@up "Trzon zdrowego społeczeństwa"? HAHAHAHAHA Rozj🤬eś mnie tym.
Dlaczego ci, którzy nie mają zielonego pojęcia o kibicach, najwięcej się o nich wypowiadają? A no tak jesteście znawcami w każdym zakresie.
@MareKSG Nie wdawaj się z debilami w dyskusję, bo to nie ma najmniejszego sensu. Oni i tak wiedzą lepiej od ciebie mimo, że na meczu nigdy nie byli a świat kibicowski znają z wybiórczej.
O to mi właśnie chodziło. Jestem kolego ze środowiska, w którym istnieje tylko zagłębie sosnowiec i koniec. Mieszkam na "granicy" hanysowa. Dobrze wiem co to jest brać kibicowska itd itp etc. Całe moje otoczenie jest z tym nierozerwalne, tak jak np ja. Niby tego nie popieram, jestem anty itd a dalej mam z tym styczność. Dlaczego chcę mieć ? Ano żeby znać swojego wroga. Niejednokrotnie byłem na meczu i dostałem z armatki. Czy wy dalej nie widzicie że jesteście manipulowani, jesteście zbrojnym ramieniem prawicy k🤬a mać ludzie przejrzyjcie na oczy. Dobrze wiesz, że wszystkie akcje typu vlepki etc to nabijanie kasy gangsterom. K🤬a mać. Masz Torcide w avatarze. Człowieku czy Ty wiesz kogo wspierasz????? Mam nadzieję, że nie a jeśli tak, to albo resocjalizacja albo gaz.
Powtarzam piłka nozna przestała być sportem miedzy narodowym już dawno temu.
Jesteście tak bardzo antysemiccy. Ale dlaczego używacie ich metod manipulacji i kontroli? Dziel i rządź. Coś wam to mówi???
Nie jestem z jakiejś antify i tym podobnych bo takie organizacje mają z lewicą tyle wspólnego co stalin z komunizmem.
Po prostu chcę żeby społeczeństwo znało historię, było świadome, to tak dużo. Trzeba mnie nazywać lewakiem?
Szacunku trochę, kompromisu.
Wojna musi być? Polsko - Polska, już któraś z koleji ?