jest równa chrześcijaństwie, czy judaizmie
, to że muzułmanów pokazuje się jako buntowników i terrorystów - jest bardzo proste, bo to się sprzedaje, jest głośne, dobrze wygląda w telewizji i łatwo gra na emocjach
Mówię to z własnych doświadczeń - pracuję we Francji, gdzie tych ludzi jest na prawdę dużo, pracowałem również w Niemczech, Włoszech i Hiszpanii, NIGDZIE nie spotkałem się z tym, aby ich kultura sprawiała komuś, oprócz prostackich rasistów problem.
Konował@
nie, nie są oni "inni" niż my, dopóki nie wp🤬lisz się w ich życie prywatne buciorami.
[...]
Włoszech i Hiszpanii, NIGDZIE nie spotkałem się z tym, aby ich kultura sprawiała komuś, oprócz prostackich rasistów problem.
@think666
podaj cytat z koranu albo innego zrodla praw muzlumanskich gdzie to pisze. chyba, ze p🤬lisz cos w rodzaju: "polacy to zlodzieje" to nie podawaj
a zakonnic jakos nikt nie tepi. wogole wiekszosc tej tabelki wyglada jak czyjes widizmisie
Konował@
Islam nie jest najbardziej c🤬jową, prymitywną i zacofaną religią jaka istnieje - jest równa chrześcijaństwie, czy judaizmie, to że muzułmanów pokazuje się jako buntowników i terrorystów - jest bardzo proste, bo to się sprzedaje, jest głośne, dobrze wygląda w telewizji i łatwo gra na emocjach. Tak samo można pokazać wszystkich ekstremistów, także chrześcijan. Oprócz tego - nie, nie są oni "inni" niż my, dopóki nie wp🤬lisz się w ich życie prywatne buciorami. Tak samo z resztą jak Polacy - jak popatrzysz na wszystko z boku, jesteśmy równie buntowniczy jak rodowici muzułmanie z krajów afrykańskich, nie mamy tylko dostępu do broni. Mówię to z własnych doświadczeń - pracuję we Francji, gdzie tych ludzi jest na prawdę dużo, pracowałem również w Niemczech, Włoszech i Hiszpanii, NIGDZIE nie spotkałem się z tym, aby ich kultura sprawiała komuś, oprócz prostackich rasistów problem.
Owszem, a dodatkowo- jest to prawda. Chyba, że ambasadora USA zabili krypto chrzescijanie czy cus? A więc mamy tylko pokazywać dobre uczynki muzułmaninów, a złych nie? Oczywscie, że nie wszyscy są tacy, sam znam wielu fajnych.
nie wiem konkretnie o jakim przypadku mowisz, ale nie chcial bys zabic ambasadora kraju, ktory od ilus tam lat gnebi i okrada twoj kraj i kraje sasiednie? bo usa, juz sie chyba zdazylo do kazdego z krajow bliskiego wschodu chociaz na chwile wp🤬lic. ktos kiedykolwiek pokazal dobry uczynek muzluman?![]()
@xts
zrobilbym ci taki sam filmik w ktorym jest debata o tym, jaki z xts'a c🤬l i o tym jak jebie swoja matke(no hard feelings, tylko w formie argumentu). ale mi sie nie chce i musze zaraz wyjsc z domu
@konowal
chrzescijanscy "wyslannicy boscy" wielokrotnie gwalcili male dziewczynki i chlopcow. kobiety tez nie mialy nic do gadanie do poki nie weszlo w zycie rozbijanie rodzin i wprowadzanie panstwa opiekunczego. o krucjatach tez jakos zapomniales. o ile dobrze pamietam z historii to krucjat bylo wiecej niz dzihadow, ale moge sie mylic. no i koran niby akceptuje niektore z innych religii (miedzy innymi judaizm i chrzescijanstwo) no ale wiadomo nie wszyscy sie z tym zgadzaja.
ja wam nie mowie, ze macie kochac muzlumanow, ale mowcie "zajebac muzlumanow" dopiero jak na wlasne oczy zobaczycie, ze cos odp🤬laja nie w porzadku, a nie jak uslyszycie od kogos, kto uslyszal od kogos, kto przeczytal gdzies, ze oni sa tacy i tacy.
bo w tej sytuacji to kraje islamskie sa napadane od kilkudziesieciu lat przez zachod + rosje, a jeszcze z nich sie robi agresorow.
i nasi ludzie i ich ludzie gina niepotrzebnie bo komus sie zachcialo wiecej pieniedzy i wiecej wplywow