Po raz kolejny zachęcam cię abyś choć takie "gówno" wrzucił. A tymczasem morda w kubeł.
Ty jesteś jakiś upośledzony czy jak? Już robię jak mi mówisz czyli zaśmiecam sadola jeszcze większą ilością gówna. Logiczne.
Zawsze sobie myślałem że sekcja komentarzy jest dla każdego użytkownika i służy do komentowania. Mamy tu cały regulamin więc proszę pokaż mi punkt w którym użytkownik który nie wrzucił żadnego materiału (nie zrepostował z innej strony bo autorskich wrzut tu akurat ze świecą szukać) nie może komentować zamieszczanych materiałów. Jak takowego podpunktu nie znajdziesz to zamknij p🤬dę idioto.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaNaucz się czytać ze zrozumieniem c🤬lu. Napisałem "zachęcam cię". Nie napisałem że że ci zabraniam. Możesz komentować-tak samo możesz robić minetę matce - pytanie tylko czy wypada.
Aha! Wiesz że czytania ze zrozumieniem uczą już na etapie nauczania przedszkolnego? Chyba masz jakieś braki w edukacji kmiocie.
To ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem przyp🤬olcu, napisałeś mu że zachęcasz co prawidłowo skomentował a potem się odniósł do tego że zwrócił ci uwagę o wstawianie gówna - na co ty mu odpowiedziałeś żeby sam chociaż takie gówno wrzucił jakby to był konkurs kto lepsze posty wrzuca. Weź koleś k🤬a wytrzep nogawke i wyp🤬alaj na kwejka
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaW c🤬ju mam co myślisz. Peklujesz mu kiche że go bronisz? Kolejny cymbał- pytam jeszcze raz k🤬a - gdzie temu baranowi czegokolwiek zabraniałem?! Nie dość że pedały to jeszcze debile. Dobrze że z tego dzieci nie będzie.