Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
O ile się nie mylę to ten sk🤬ysyn w okularach ostatnio pozdrawiał w taki sposób tych ruskich pobratymców - ,,Sława Ukrajini! - Herojam Sława!" Banderowskie ścierwo
szczerze Co mamy z Tej śmierdzącej Uni poza Wyższymi podatkami rozp🤬olonym Polskim przemysłem i stadem Kurew w rządzie
wyższe ceny w sklepach i to że Społeczeństwo Jest J🤬e tak żeby o tym nie wiedziało Dziękuje i Tyle w Temacie w Tym przypadku Zgadzam się z Rozpieprzeniem tego Gówna na Majdanie
Piwo za Maślankiewicza i jego operatora. Mają chłopaki jaja.
Czy ty jestes normalny? Jakim cudem twoj komentarz ma max piw? Przecie WIADOMO, ze go wpuscili pod jednym wzgledem. ZE NIE BEDZIE P🤬LIL JAKA TO ARMIA STRASZNA. "nie ma transporterow opancerzonych". "Wszyscy sa gotowi na odparcie manifestacji". J🤬y rzadowy pojebie. Jebac was wszystkich!
Nie wiem jak wy , ale ja chciałbym tam być myślę, że to dość fajna rozrywka pod warunkiem , że się nie dostanie kulki człowiek może się wyżyć jak nigdy w życiu.