Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Pewnie kolesie, ktorzy to grali mieli dlugie, rzadkie i brudne pukle, obcisle, jasne dziny i biale, za duze adidasy. Idz pan w c🤬j z takim gownem. Jak metal to tylko death.
(I cos czuje, ze dubstepowy remix brzmialby w c🤬j lepiej, niz to gowno.)
podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
Widzę że wszyscy tutaj potrafią lepiej, remix'ują hit za hitem, potrafią wydedukować ze autor jest pedałem, karłem w stroju clowna czy c🤬j wie czym. Banda j🤬ych specjalistów, wracajcie do mamusi pochwalić się piąteczką w indeksie czy na świadectwie czy c🤬j wie tam czym. Jak nie potraficie docenić chociaż odrobiny talentu tylko mierzyć się na jądra to wyp🤬alać na chatroulette i spuszczać się przed kamerą, tam może kogoś to zainteresuje.
Co do filmu może trochę nie pasuje do sadola ale co teraz nie pasuje. Na hardzie jest hard a tutaj już na prawie wszystko można trafić, tak czy siak dla mnie świetnie wyszło.
Spinać to się każdy umie. Ja gram od dawna (co prawda na keyboardzie ale jednak) i wiem, że na każdy, pojedynczy, dobry cover, do którego trzeba wybrać brzmienia, styl, tempo, tonację, napisać nuty i akordy, trzeba co najmniej kilkunastu godzin pracy. Jeśli umiecie lepiej grać niż to, to ja chętnie posłucham.