Proszę o komentarze.
Pytam na co idą nasze składki ?
Oczywiście z racji tego żę to mój pierwszy post nie udało mi się napisać wszystkiego jasno i klarownie. Otóż jest to oczywiste że obecnie zajmuje się czymś co przynosi mi dochód, nie siedze na dupie patrząc w sufit, czekając aż zaczne srać pieniędzmi.
Ciekawe kto Ci tą rentę da, jesteś taki cwaniak bo łatwo Ci się mówi. Musisz być całkowicie niezdolny do pracy a np jak się ma uszczerbek na zdrowiu typu dyskopatia to Ci jej nie dadzą a tylko chcą "leczyć" NLPZ. Znajdz sobie w takim stanie prace jesli ciągle towarzyszy Ci ból żebyś się z niego zesrał... Masz niepełne 21 lat i co Ty mozesz wiedziec o życiu?? Ja nie jestem wcale duzo starszy, ale jak sie nie wie nic na temat to sie nie wypowiada w nim....
Co za p🤬lenie... Każdy kto twierdzi, że w tym kraju jest łatwo o pracę tylko trzeba chcieć pracować niech mi coś znajdzie, z czego będę mógł normalnie żyć.
Problemem polskiego rynku pracy są głównie pracodawcy, którzy po prostu kombinują jak koń po górkę, by wyr🤬ać państwo i pracownika, żeby jak najwięcej się nachapać.
Do roboty p🤬lony nierobie.
Właśnie! Nap🤬lać dla kochanej władzy, brać kredyty, zadłużać się, opłacać k🤬y z immunitetami i ich premie, kampanie, spłacać "dług publiczny" względem kolesiów z wall street! Do roboty p🤬lone nieroby! Na pole cz🤬chy, zbierać bawełnę!
A ja robię wszystko by nie pracować na umowę. Śmieciówki, na czarno. Byleby nie płacić haraczu k🤬om z wiejskiej.
iboxmn nie p🤬l już, bo ludzie sadola nie są niedorozwinięci. Bierzesz socjal to jesteś śmierdzącą gnidą, a na dodatek na cz🤬ch robisz.. Szukaj poparcia na innych stronach lewaku!