Robert Mazurek: "Osoba, którą oskarżono o spowodowanie wypadku pisze tak: "Potraktowano mnie wyjątkowo niesprawiedliwie, próbując zrobić ze mnie kozła ofiarnego, ignorując ewidentne łamanie przepisów przez kierowców BOR, którzy czują się bezkarni, jeżdżąc jak piraci drogowi"."
Grzegorz Schetyna: "Te ostatnie kilka dni po tym, co zdarzyło się w Oświęcimiu, po tym wypadku, to jest pytanie o jakość polskiego państwa prawa, polskiej praworządności; o to jaki sposób traktuje się podejrzanego, w jaki sposób przeprowadza się przesłuchania, w jaki sposób się prowadzi tę sprawę, jak nie dopuszcza do pomocy adwokackiej. Tu jest parę bardzo wyraźnych znaków zapytania o jakość państwa prawa..."
Robert Mazurek: "To zanim pan powie za dużo, to powiem, że był to list pani Natalii Arnal, która 10 grudnia 2014 roku miała stłuczkę pod Belwederem z limuzyną pana prezydenta Komorowskiego."
K🤬a widzę, że muszę Was doedukować, bo k🤬a banda debili tutaj siedzi i komentuje mając c🤬ja wiedzy i pojęcia. Każdy rząd niszczył polske odkąd pamiętam, ale p🤬licie takie farmazony, że szkoda gadać.
PiS super i fajny nie jest, ale przytoczę Wam pare faktów:
Dla państwa tak naprawdę pieniądze na 500+ to nie jest jest jakiś kosmiczny wydatek jak wszyscy wszędzie twierdzą.
Wolicie 500+ na polskie dizecko czy 2000 na imigranta jak chciało zrobić PO?
Dzięki 500+ wypłaty np w biedronce sporo się podniosły.
Nie mamy ciapatych
Osoby, które twierdzą, że to co pis zrobił z trybunałem było złe powinny mieć zabierany głos wyborczy, bo lemingi głosu mieć nie powinny. Typowe polactwo. Ignorancja i głupota, zero wiedzy, ale komentować k🤬a będą...
Jeszcze Wam lemingi przypomnę, że starają się nami sterować, narzucać nam jak mamy żyć i r🤬ać nas w dupę. Niemcy to mało k🤬icy nie dostali jak Kaczor stwierdził, że p🤬lić imigrantów.
Gdzie ja pisałem, że pis jest spoko zajebisty. Trybunał rozj🤬o już PO i taka jest prawda, że pis dop🤬la nas tak jak reszta, ale nie p🤬lmy, że wszystko jest takie sk🤬iałe, bo tak nie jest. Gdybać nie gdybać jakby było, ano właśnie dlatego w c🤬j ludzi głosowało na pis, "bo jakby było" Pło to już w ogóle byśmy w piździe byli. Czemu już nikt nie pamięta co po odj🤬o z trybunałem, z podpisami o referendum, czy aferą podsłuchową? Takie k🤬a p🤬lenie pis zj🤬y, a znowu w c🤬j ludzi mówi, że po jest zajebiste i to jest parodią. Ja i tak wychodzę z założenia, że na ten sejm bombe wyk🤬ić i wszystko pochodzenia żydowskiego, ruskiego, niemieckiego do wylotu z kraju.
Sekcja komentarzy z wpisami PISowskich trolli którym za to płacą jest dla mnie mało obiektywna. By mogła istnieć wojna miedzy PIS a PO musieli by razem rządzić a takiej sytuacji nie ma i nie było i jak już tworzyć narracje wojny to jest to PIS kontra reszta świata.@sumka Skoro uważasz ,że nie ma takiej wojenki spójrz chociażby w sekcję komentarzy pod tym tematem. Nie spieram się ,że jest serwowana ona przez rządzących jak i w równej mierze przez opozycję ,ale społeczeństwo ma już tak zmanipulowane mózgi ,że samo ją prowadzi. Zresztą proceder ten już trwa długie lata. Na zewnątrz szczera nienawiść a między sobą przyjaciele i przyjaciółki "z pracy". A najlepsze są ich argumenty rodem z przedszkola "A bo oni robią/robili to ,to dlatego ja robię/robiłem tak". Wszystkie te kadencję opierały się tylko i wyłącznie na wywlekaniu starych brudów i pseudo rozwoju jak się udało coś zaj🤬 normalnym obywatelom.
Nie, nie głosowałem na PiS. Wk🤬iają mnie niemiłosiernie często, ale nie mam zamiaru podważać woli większości wyborców, wszak demokracja to rządy większości (jak coś nie pasuje to dlaczego była taka mała frekwencja?).