Jakie są twoje kompetencje skończyłeś zarządzanie polem namiotowym ? a może politologie czy europeistykę ? Proponuje książkę do podstaw ekonomii bo poza chęciami wiedzy brak.K🤬a widzę, że muszę Was doedukować
Nie wiem co to za gówniane źródło ale nieźle cie w h🤬ja zrobili.http://niewygodne.info.pl/artykul7/03601-Salonowi-ekonomisci-byli-w-bledzie.htm
K🤬a widzę, że muszę Was doedukować, bo k🤬a banda debili tutaj siedzi i komentuje mając c🤬ja wiedzy i pojęcia. Każdy rząd niszczył polske odkąd pamiętam, ale p🤬licie takie farmazony, że szkoda gadać.
PiS super i fajny nie jest, ale przytoczę Wam pare faktów:
Dla państwa tak naprawdę pieniądze na 500+ to nie jest jest jakiś kosmiczny wydatek jak wszyscy wszędzie twierdzą.
Wolicie 500+ na polskie dizecko czy 2000 na imigranta jak chciało zrobić PO?
Dzięki 500+ wypłaty np w biedronce sporo się podniosły.
Nie mamy ciapatych
Osoby, które twierdzą, że to co pis zrobił z trybunałem było złe powinny mieć zabierany głos wyborczy, bo lemingi głosu mieć nie powinny. Typowe polactwo. Ignorancja i głupota, zero wiedzy, ale komentować k🤬a będą...
Reformy w szkołach? Podstawówka 8 klas i średnia 4. Co jest w tym złego. Gimnazja to największe gówno i każdy to wie.
Reszty nie bedę komentował, bo nie tweirdzę, że oni są fajni.
Jeszcze Wam lemingi przypomnę, że starają się nami sterować, narzucać nam jak mamy żyć i r🤬ać nas w dupę. Niemcy to mało k🤬icy nie dostali jak Kaczor stwierdził, że p🤬lić imigrantów.
My jesteśmy tym barachłem wiec równie dobrze możesz sobie sam c🤬ja wsadzić. Zamiast narzekać jedynym ratunkiem jest edukacja i czas.Weźcie wyp🤬olcie dowody osobiste, tym czynem przysłużycie się najlepiej dla kraju. C🤬j wam w dupę k🤬y zaj🤬e, co od 27 lat wybieracie te barachło.
Nie dygaj jeszcze te patologiczne dzieci z 500+ op🤬lą ci chałupę albo samochód to będziesz mega szczęśliwyobie formacje nie są dobre czy PO czy PiS tyle że z dwojga złego lepszy według mnie PiS
lepiej żeby dziecko miało 500+ niż adwokat nową kamienice.
Co robią innego niż poprzednicy?
Jakie są twoje kompetencje skończyłeś zarządzanie polem namiotowym ? a może politologie czy europeistykę ? Proponuje książkę do podstaw ekonomii bo poza chęciami wiedzy brak.
Nie wiem co to za gówniane źródło ale nieźle cie w h🤬ja zrobili. Obrazek proponuje zacząć weryfikować informacje i doszkolić się na temat giełdy jeżeli chcesz zabłysnąć
Nie ma żadnej wojenki PO czy PIS, tak to tylko obrazują PISuary by manipulować naiwniakami i tłumaczyć swoje nieudolne rządy, a przy urnach wyborczych już raczej nic nie zweryfikujesz bo ten system zostaje zdemontowany i przestanie działać. Wszystkim którym wydaję się to niemożliwe powinni popatrzeć na Węgry gdzie Orban zrobił to bez większego problemu a jak wiadomo to wielki dla kaczora wzór do naśladowania (niestety naśladuje on tylko złe rzeczy).Śmieszy mnie ta pseudo wojenka PO czy PiS. Zdradzę wam sekret aktualnie rządzi PiS i nic z tym nie zrobicie tak samo jak wcześniej rządziło PO. Czy PiS aktualnie dobrze rządzi zweryfikujecie przy urnach wyborczych po końcu tej kadencji