Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Są kutafony pewne granice. Nasi też tam są. Sam nap🤬lam i pop🤬lam na sadolu na różne sposoby, ale k🤬a są granice!!!
Zdarzyło mi się uratować ludzkie życie. A Wam, j🤬e podśmiec🤬jki?
Nie wiem jak wy ale ja jak patrze w tv czy internetach jak wyciagaja tych ludzi spod gruzu (zwlaszcza dzieci) to autentycznie serce mi sie kraje i probuje sobie wyobrazic co oni tam przezywaja majac swiadomosc ze umra z glodu, chlodu i pragnienia a jest to powolna smierc... masakra
Są kutafony pewne granice. Nasi też tam są. Sam nap🤬lam i pop🤬lam na sadolu na różne sposoby, ale k🤬a są granice!!!
Są kutafony pewne granice. Nasi też tam są. Sam napie**alam i popie**alam na sadolu na różne sposoby, ale k***a są granice!!!
Zdarzyło mi się uratować ludzkie życie. A Wam, j***ne podśmiech*jki?
Nasi to powinni do Syrii pojechać, a nie politycznie do Turcji i jeszcze co 10 minut o tym w TV p🤬lą.