Wysłany:
2012-12-11, 21:44
, ID:
1650286
1
Zgłoś
Rasizm jest formą tchórzostwa, objawem słabości charakteru. Nigdy nie będę bał się, że arab, czarny, żółty czy siny zabierze mi pracę, żonę czy c🤬j wie co jeszcze.
Znam swoją wartość, jak coś robię to się przykładam, pracuję z determinacją. Jestem reprezentantem naprawdę przyzwoitej rasy, jestem dumny z mojego narodu, cieszę się, że mieszkam w Szczecinie, kocham moją rodzinę. To wszystko sprawia, że bez problemu mogę pozwolić sobie na szacunek do innych ras, wyznań i kultur.
Gwoli ścisłości - nie mam szacunku do lenistwa, ssania socjalu, gardzę kradzieżą etc. Często widuję tutaj filmiki, które przedstawiają przedstawicieli innych ras, którzy ewidentnie kultywują wspomniane wartości - nie mam szacunku dla takich postaw. Zwracam uwagę jednak na to, że jest naprawdę dużo filmików z Polakami jak się kopią po łbach, kradną, plują na nauczycieli czy szczają na starszą osobę. To nie sprawia, że wstydzę się być Polakiem, czy białym człowiekiem, tak samo filmiki z czarnymi nie są uzasadnieniem do nienawiści.
Obciąć socjal (becikowe w pierwszej kolejności), otwierać obozy pracy i ładować tam złodziei. Imigracja leniwych skończy się naprawdę szybko (rada bardziej dla Niemiec, bo w Polsce znaczącej imigracji nie ma).
Walczyć trzeba z postawami, od ras i wyznań się trzeba odp🤬lić. Kto ma rozsądek, ten widzi - różnice między ludźmi to nie problem, to natura rzeczy.