Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
jako, że @wk🤬iacz_ludzi zanudza kiepskimi dzwonami żużlowymi to p🤬lnę Wam klasyka z lat 60tych. W roli głównej Zbigniew Raniszewski. 1956 rok i totalne wyj🤬ie na bezpieczeństwo uczestników. Samo wjechanie w j🤬e betonowe schody na środku toru koło 1:30
Strasznie mnie wk🤬ia to, że na wyścigi żużlowe się mówi ,,mecze". No jak k🤬a? Mecz to taka sytuacja jak grupa gości odbija piłkę ręką, nogą, głową, k🤬sem. Jak można do c🤬ja Zygmunta sport oparty na szalonym zap🤬laniu na motorze bez hamulców nazywać ,,meczem".
Tak było zawsze, nie przywiązywano w ogóle uwagi do bezpieczeństwa, w F1 też były kwiatki z pit stopem, grupa B, wyścigi konne itd. można sobie wymieniać.
Są jakieś zdjęcia śp Zbigniewa jak wyglądał po wypadku?
sadola wtedy nie było, cyfrówek też, to pewnie nic takiego poza gabinet koronera nie wyszło. Podejrzewam, że mógł się zrobić nieco bardziej płaski miejscami
sadola wtedy nie było, cyfrówek też, to pewnie nic takiego poza gabinet koronera nie wyszło. Podejrzewam, że mógł się zrobić nieco bardziej płaski miejscami
To gorzej niż nazwać PRL Niepodległą Polską, a Układ Okrągłostołowy dekomunizacją
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.