Wysłany:
2013-01-02, 17:32
, ID:
1710475
17
Zgłoś
A jeżdżę po piłce nożnej, od kiedy uświadomiłem sobie, że kopanie flaczka w Polsce jest tak strasznie popularne pomimo c🤬jowego poziomu...
W ten oto sposób Kraków ma dwa stadiony, w centrum miasta, dwóch miernych jak sk🤬isyn zespołów, zupełnie nie wiadomo PO C🤬J... W dodatku te stadiony były modernizowane za pieniądze PODATNIKÓW.
Podobnie Warszawa na potrzeby łajz biegających za flaczkiem wybudowała najdroższy kurnik na świecie... Też nie wiem po co?
Tymczasem np. Tor Wyścigowy w Kielcach niszczeje, bo nie ma funduszy... A uwierzcie mi - tor miałby znacznie większy sens, niż dziesięć zasranych stadionów...
W Polsce buduje się też c🤬jowe drogi, bo na lepsze NIE MA FUNDUSZY, zamyka się przedszkola, szpitali się nie wspiera (polecam poczytać o Dziecięcym Szpitalu na Prokocimiu w Krakowie, który zaczyna mieć coraz więcej problemów, bo USA przestało przysyłać kasę).
Więcej powodów? Bo przeciętny obywatel mógłby tak godzinami...
Acha! Banda debili uważająca, że co DERBY trzeba rozj🤬 pół miasta, schlać mordę i terroryzować ludzi, którzy mają głęboko w dupie jakże "zacny" sport.