(dodałem napisy dla anglofobów)
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<niebieski i żółty kojarzą mi się ze wzrostem przestępczości w Polsce. Kojarzy mi się również z pederastą banderą co lubił zapinać małe dzieci w kakaowe oko.
podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þúDo czego j🤬e lewaki doprowadziły świat, w głowie się nie mieści
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćDo czego j🤬e lewaki doprowadziły świat, w głowie się nie mieści
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverNiedawno w radio jakiś korespondent opowiadał polskiej dzinnikarzynie, że Chrześcijanie z Syrii, biali z RPA szukają bezpiecznego lądu w Ameryce Południowej ale nie w Europie, bo nie chca wpaśc z deszczu pod rynnę. Dzinnikarzyna dopytywała "ale czego się tu obawiają, jakie zagrożenie?" Korespondent odpowiedział, że widocznie Chrześcijanie z Syrii widzą co się dzieje w Europie lepiej niż mieszkańcy Europy.