Wolf3D napisał/a:
@mazurpl
Nic nie zrobili? Pognali czerwoną zaraze daleko za granice.
Najlepszy żart jaki ostatnio słyszałem. Za jaką k🤬a granicę? Kogo pognali?! Przecież wszyscy członkowie PZPR płynnie zasilili szeregi wszelkich instytucji utworzonych po okrągłym stole.
A propos okrągłego stołu, to cytując Pana S. Michałkiewicza: "Trzeba wiele zmienić, żeby wszystko zostało po staremu."
Mam wrażenie, że większość obywateli jest zanurzona w jakimś letargu i nijak nie potrafi dostrzec, a co dopiero zrozumieć, co dzieje się wokół nich.
Macie w telewizji teatrzyk: politycy się kłócą, mają ładne spoty z chwytliwymi sloganami, obiecują, straszą opozycją, krążą wokół chwytliwych acz niekoniecznie ważnych tematów, tratata, itd. Pospólstwo się tym ekscytuje, chodzi na wybory, wierzy w idee przemycone im przez media tylnymi drzwiami i myśli że biorąc udział w tym teatrzyku zmienia świat na lepsze. Takiego c🤬ja!
Jedyny sposób, aby na tym świecie było lepiej, to wypiąć się na tych p🤬lonych darmozjadów piastujących stanowiska (bo pracą tego nazwać nie można), olać wybory, olać TV, olać podatki i robić swoją robotę. Gdyby te świnie się nagle zorientowały że źródełko się urwało, wpadliby w panikę - to byłby piękny widok.
Tutaj zacznie się socjalistyczne p🤬lenie lemingów: "aaa, a co z opieką zdrowotną, z emeryturami, z drogami, z orlikami, ze szkołami, z wojskiem, itd." Sami sobie odpowiedzcie na to pytanie. Czy zawsze musicie mieć wszystkie rozwiązania podane na tacy? Zawsze pani reporter musi wam powiedzieć co macie sądzić o materiale, który przed chwilą zobaczyliście w dzienniku? Nie możecie sami wyciągać wniosków i posługiwać się logiką?
Uczciwi ludzie, którzy nie boją się pracy, zawsze dadzą sobie radę. Pasożyty natomiast powinny wyzdychać z głodu. Ludzkość powinna powrócić do korzeni i przywrócić selekcję naturalną. Słabe jednostki nie powinny się mnożyć i przekazywać genów dalej. Obecnie chronimy słabych i głupich. Kto mnoży się najszybciej? Patologia na socjalu - 6 dzieci to standard. Dzieci, z których większość zostanie modelowymi idiotami jak tatuś i mamusia. Porządny, uczciwy i dobry człowiek nie będzie miał dziecka, jeśli wie, że ciężko będzie mu to dziecko utrzymać. Niestety w socjalizmie jest w c🤬j ciężko, bo trzeba łożyć hajs na armię urzędasów i kolejną armię nierobów i nieudaczników. Dalsze podtrzymywanie światowego socjalizmu zaprowadzi ludzkość donikąd.