Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Beethoven ogłuchł podobno dlatego, że go ojciec nap🤬lał. Patrząc po poziomie muzyki, te nowe gwiazdki muszą być regularnie nap🤬lane bejsbolami, rażone prądem i r🤬ane w ucho...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
BongMan, ciekawe że ogłuchł dopiero na starość, myślisz że wtedy go jeszcze ojciec nap🤬lał? Przyczyna jest bardziej przyziemna, zatruł się ołowiem. W jego czasach nie istniały badania potwierdzające jego szkodliwość, chociaż powikłania po ołowiu mieli już starożytni rzymianie.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
na każdą epokę przypada garstka muzyków wybitnych i tysiące c🤬jowych, za czasów Beethovena też były tysiące trubadurów jeżdżących od miasta do miasta wciskając swoją c🤬jnię. A poza tym kompozytorzy i gwiazdeczki to zupełnie inny kaliber i jedni nijak mają się do drugich.
Plecionkarz, muzyka to muzyka i powinno się dbać o jej 'naturalność' czyt. robic ją tak jak robiono się kiedyś dokladając co nie co np wokal. pitbull moze konkurowac z betowenem wzgledem mojego ucha pod warunkiem, że potocznie mowiąc 'podkład' kundla bedzie bogaty w żywe, prawdziwe i ztonowane instrumenty
beethoven ogłuchł od tego, że nap🤬lał podczas koncertów i prób na najniższym rejestrze fortepianu, a nap🤬lał mocno, bo lubił te brzmienie(czyżby pierwszy w historii metal?). Anyway, bongman, twój argument jest inwalidą.
Tak, jestem, k🤬a, ekspertem, pokończyłem szkoły muzyczne.