W trakcie programu Marek Raczkowski powiedział, że razem z artystką Anną Brzezańską umieścił 70 biało-czerwonych flag w psich odchodach na trawnikach Warszawy.
podpis użytkownika
Naczelny hejter sadolowego analfabety.@Klemenza
Jak ktoś nie popiera rozp🤬alania chodników, nak🤬iania kamieniami w ambasadę innego państwa, to automatycznie jest lewakiem i popiera PO? Jeszcze powiedz, że jest gejem
W przypadku ostatniego marszu i zachowania co poniektórych chłoptusiów spod logo ONR powinno to brzmieć
BRUD HORROR DZIADOSTWO
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Nie powiedziałem nic o lewactwie i PO, ale niech ta.
A masz chłopcze jednoznaczny dowód na to, że to panowie z ONR robili rozp🤬ol? Ja o tym nie słyszałem.
3. (...) wykluczenie oświeceniowej ideologii praw człowieka
WOJNA TO POKÓJ – WOLNOŚĆ TO NIEWOLA – IGNORANCJA TO SIŁA
Idąc tym tokiem rozumowania to jak zbiorę ekipę 50 chłopa i zacznę rozp🤬alać Wawę na marszu prezydenckim to trzeba drzeć japę o zdelegalizowaniu urzędu prezydenta RP i pociąganiu jego do odpowiedzialności za rozp🤬ol? Bo trochę się kupy nie trzyma taka logika.
Jak ktoś nie popiera rozp🤬alania chodników, nak🤬iania kamieniami w ambasadę innego państwa, to automatycznie jest lewakiem i popiera PO? Jeszcze powiedz, że jest gejem
Dodatkowo należy zaznaczyć, że zapanowanie nad kilkudziesięciotysięczną armią ludzi skupiającą przeróżne jednostki jest nie do ogarnięcia w takich warunkach.