A ja mam pytanie, takie bardziej przy okazji tematu.
Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego to policja/SM nie wyjebie ludzi z tego słynnego już squotu??? To u nas można sobie, ot tak, zajmować dowolne budynki, tylko dlatego że są opuszczone? Bo jeśli dobrze rozumiem, to zamiast spłacać kredyt przez 30 lat, lepiej sobie iść i wypatrzeć jakiś pustostan na mieście? Policji się powie, że teraz tu jest squot i mamy spokój?
WOJNA TO POKÓJ – WOLNOŚĆ TO NIEWOLA – IGNORANCJA TO SIŁA
TOŻSAMOŚĆ – SUWERENNOŚĆ – WOLNOŚĆ
Oparcie pojęć Sprawiedliwości, Moralności, Sumienia i Honoru na doktrynie Chrześcijaństwa jako religii objawionej, a przez to wykluczenie oświeceniowej ideologii praw człowieka, które stały się świeckim wyznaniem i źródłem mnożących się absurdalnych roszczeń społeczeństw, a w szczególności tzw. dyskryminowanych mniejszości.
To świetny cytat, w którym jest dużo prawdy. Dzisiaj prowadzimy wojny na bliskim wschodzie i nazywamy to pokojem, jesteśmy zniewoleni i nazywamy to wolnością, a ignorancja społeczeństwa stanowi siłę dla władzy. To cytat z Orwella głąbie.
Został bezczelnie wj🤬y na ruchnarodowy.org jako dewiza partii, problem w tym, że ta strona to fałszywka, która ośmiesza Ruch Narodowy. Gdybyś miał troche oleju w głowie to byś zweryfikował swoje źródła. Złapałeś się na lewacką manipulacje... Strona Ruchu Narodowego to ruchnarodowy.net i robi przekierowanie do FB RN.
Można robić wszystko co nie wpływa na wolność innych, takie jest moje wyobrażenie wolnej woli w połaczeniu z sumieniem i moralnością.
Polska wolność doprowadziła zarówno do naszej potęgi jak i klęski, o tym można dyskutować godzinami. Akurat zamordyzmy i absolutyzmy w tamtym czasie zbudowały dużo trwalsze państwa, a liberalna Rewolucja Francuska zabrała ze sobą srogie żniwo.