I jak zwykle, jak ktoś wrzuci zdjęcie, gdzie widać fragment domu/mieszkania, zawsze przyjdzie jakaś k🤬a skrytykować. Choć nawet tu nie ma co krytykować, bo zwyczajnie widać tylko fragment zlewu. Pochwal się swoją komunistyczną meblościanką w swoim m2 30m2 po dziadkach na patolskim osiedlu Sosnowca.
Miernota to była kswya twojego ojca, gdy był jeszcze nastoletnim łebkiem. Tak mówił na niego jego ojciec, czyli twój dziadek. Potem poszła fama i mówili tak na niego w szkole, a potem w pracy. Teraz ta ksywa przeszła na ciebie. Swoje dobre rady zostaw dla siebie i swoich dzieci wujku mierna rada.
podpis użytkownika
"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy"c🤬j cie obchodzi co mam w domu, jak mnie up🤬li komar to wrzuce fotki jak ty a mam k🤬a złote zlewy i wóde w kranie. nie cfaniakuj rurkowcu, to że zdarł ci się naskórek z paluszka jak mi naplet z c🤬ja to nie znaczy że jestes RAMBO. zapamietaj to sobie to raz
dwa to k🤬a SADISTIC (strona z czarnym HUMOREM co niektórzy zapomnieli)
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerNaucz się panować nad swoimi emocjami frustracie. Gniew i wściekłość to tylko oznaka słabości, jeśli nie potrafisz pokonać oponenta w rozmowie na merytorykę i argumenty.
podpis użytkownika
"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy"I jak zwykle, jak ktoś wrzuci zdjęcie, gdzie widać fragment domu/mieszkania, zawsze przyjdzie jakaś k***a skrytykować. Choć nawet tu nie ma co krytykować, bo zwyczajnie widać tylko fragment zlewu. Pochwal się swoją komunistyczną meblościanką w swoim m2 30m2 po dziadkach na patolskim osiedlu Sosnowca.
Miernota to była kswya twojego ojca, gdy był jeszcze nastoletnim łebkiem. Tak mówił na niego jego ojciec, czyli twój dziadek. Potem poszła fama i mówili tak na niego w szkole, a potem w pracy. Teraz ta ksywa przeszła na ciebie. Swoje dobre rady zostaw dla siebie i swoich dzieci wujku mierna rada.