podpis użytkownika
CześćTen wąsaty pedał, co mówi, że starsi ludzie są obciążeniem dla państwa to mnie wk🤬ił na maksa... Zrobili swoje i na śmietnik, tak zjebie? Przecież żyjemy po to by zarabiać na budżet państwa i ZUS. Jakbyś mi takie coś wąsata k🤬o powiedział to z miejsca wyj🤬bym ci kopa w mordę. Żebyś c🤬ju sam zdechł, niechaj ktoś cię odjebie, jak nie potrzebnego śmiecia. Pozdrawiam, osoba wychowana przez babcię i dziadka...
Ten wąsaty pedał, co mówi, że starsi ludzie są obciążeniem dla państwa to mnie wk🤬ił na maksa... Zrobili swoje i na śmietnik, tak zjebie? Przecież żyjemy po to by zarabiać na budżet państwa i ZUS. Jakbyś mi takie coś wąsata k🤬o powiedział to z miejsca wyj🤬bym ci kopa w mordę. Żebyś c🤬ju sam zdechł, niechaj ktoś cię odjebie, jak nie potrzebnego śmiecia. Pozdrawiam, osoba wychowana przez babcię i dziadka...
Ten wąsaty pedał, co mówi, że starsi ludzie są obciążeniem dla państwa to mnie wk🤬ił na maksa... Zrobili swoje i na śmietnik, tak zjebie? Przecież żyjemy po to by zarabiać na budżet państwa i ZUS. Jakbyś mi takie coś wąsata k🤬o powiedział to z miejsca wyj🤬bym ci kopa w mordę. Żebyś c🤬ju sam zdechł, niechaj ktoś cię odjebie, jak nie potrzebnego śmiecia. Pozdrawiam, osoba wychowana przez babcię i dziadka...
Najpierw się tępa k🤬o naucz czytać ze zrozumieniem. Do tego potrzebny jest mózg, więc jeśli go masz to zacznij z niego korzystać tepa k🤬sino i się nie wp🤬laj, jak nie potrafisz nic zrozumieć z czytanego tekstu...
Hmm jesli twoja ambicja zyciowa jest zarabiania na budzet panswta i zus to ty masz niezle naj🤬e we lbie, widac ze cie komuchy wychowaly ty maly pederasto