@Ptoon lepiej zamilcz bo ni c🤬ja nie por🤬asz... a z resztą tacy wierzą że ich laska miała wcześniej 0 partnerów i ich nigdy nie zdradzi (to ja osobiście na miejscu takiej laski nawet bym się "puścił" z ciekawości jak jest z innymi).. sam nie zrozumiałeś metafory i zasad działania metafory, ba nawet bym rzekł że rozmowa z podtekstami seksualnymi to byłby problem dla Ciebie. Gość powiedział metaforę z zamkiem, więc kobietka to podchwyciła i kontynuowała mimo, że miała coś innego na myśli. Ale pisz dalej komentarze, beka jest niezła
![]()
@Ptoon lepiej zamilcz bo ni c🤬ja nie por🤬asz... a z resztą tacy wierzą że ich laska miała wcześniej 0 partnerów i ich nigdy nie zdradzi (to ja osobiście na miejscu takiej laski nawet bym się "puścił" z ciekawości jak jest z innymi).. sam nie zrozumiałeś metafory i zasad działania metafory, ba nawet bym rzekł że rozmowa z podtekstami seksualnymi to byłby problem dla Ciebie. Gość powiedział metaforę z zamkiem, więc kobietka to podchwyciła i kontynuowała mimo, że miała coś innego na myśli. Ale pisz dalej komentarze, beka jest niezła
![]()
To co napisałeś jednoznacznie oznacza, że jesteś prawiczkiem, bo Twój klucz jest przeznaczony tylko do otworzenia jednego zamka.
...logika kobieto... schodząc z tej pieprzonej ślusarskiej metafory... prawiczkiem jest ktoś kto nigdy nie uprawiał seksu. Dajmy na to pan X jest stworzony do uprawiania seksu tylko z jedną panią Y, to to ma się nijak do stwierdzenia czy X w danym momencie uprawiał już seks z panią Y czy nie. No chyba że stwierdzisz że pani Y nie ma albo nie żyje. Wtedy to zdanie będzie poprawne logicznie.
Nie chciałem napisać, że to pogląd feministyczny więc dodałem / i napisałem prokobiecy. Mam nadzieję, że cie nie obraziłem.
Klucz ma ząbki i wcięcia, zamek ma przede wszystkim zapadki i bolce, które są ruchome i dopasowują się do klucza...![]()
Nie to nie to. Po prostu my z byle czego nie robimy wielkiego wydarzenia. Dla większości kobiet seks to nie wiadomo co (doarbiają ideologię do seksu i takie tam bzdety, a czasem używają jako narzędzia), a dla nas normalny przyjemny sposób spędzania czasu. Nie miejmy do kobiet pretensji, wszak to my faceci wbijamy kobietom do głowy, że zbyt duża ilość partnerów (czyli lubienie seksu) to dz🤬karstwo.
![]()
naprawdę nie chce mi się tego tłumaczyć... późno jest - może jutro...