Za dwa lata wygra inna partia jak się obecna władza nie będzie społeczeństwu podobać, tak ciężko to k🤬a zrozumieć?
Po c🤬j ta banda pojebów chodzi z tymi świeczkami po ulicach skoro za dwa lata wystarczy zagłosować na inna partię i tym odsunąć PiS od władzy?
@UP przeczytaj jeszcze raz co napisałem, nie będzie zmiany bo PIS mając podległe sądy nie przegra wyborów - komuna, fidel castro, łukaszenka mówi ci to coś?
W całej awanturze zaskakuje mnie tylko to, że tyle ludzi staje w obronie tego zgniłego układu z Magdalenki.
Wyobraźcie sobie, że pochód antyopozycyjny odbywa się 2 lata temu...
Wiecie jak to będzie? PiS już zabiera się za komitet wyborczy i za 2 lata, jak pójdziemy do urn, to wybory będą:
a) sfałszowane i PiS będzie miało ponad 50% solo,
b) unieważnione, ponieważ tak powie sędzia najwyższy i c🤬j.
Nikt im tego nie zabroni, bo będą mieli każdy stołek po kolei w kieszeni, obsadzony swoimi ludźmi. Jeśli wierzycie, że będzie inaczej to muszę was rozczarować, ale nie, nie będzie inaczej. No ale głosujcie dalej na tych popaprańców, bo przecież złe lewaki chcą zdemolować państwo (c🤬j, że PiS rozdaje lewacko-socjalistyczne 500+), ciapaków nie wpuszczają (mimo, że mamy w c🤬j czeczeńców w kraju) no i generalnie POLSKA WSTAJE Z KOLAN (mimo, że wszyscy się z nas na arenie międzynarodowej śmieją, a sami możemy sobie c🤬jem pomachać). Starsi ludzie mieli rację - jakkolwiek komuna wyglądała to teraz wraca i to wielkimi krokami.
Podoba mi się ta ustawa o sądach, wiedziałem żę polacy to debile ale wygląda na to że można im szczać na ryj i mówić że deszcz pada a będą się cieszyć i bić brawo. Brak zrozumienia że w przypadku sporu z władzą jedyną obroną (marną bo marną ale jednak) był niezależny sędzia doprowadzi wreszcie do sytuacji na jaką Cebulacy zasługują. Wiem że brzmi to doniośle i was nie dotyczy ale czy napewno?
Przykłady konfliktu z władzą, takie codzienne:
Mandaty drogowe (jestem pewien że sędziowie dostaną wytyczne by wszystkie odwołania uwalać z góry),
Błędne coroczne rozliczenie podatkowe (odsetki, kary, odwołania),
Wszelkie sprawy z urzędnikami (odwołanie od błędnej decyzji, nadużycie władzy przez funkcjonariusza, właściwie każdy konflikt będzie z góry przegrany),
No i na deser najciekawsza część, stwierdzenie ważności wyborów oraz mianowanie członków komisji wyborczej (tutaj innego znaczenia nabierają słowa PISowców żę będą rządzić minimum 3 kadencje). Tak więc wszystkim Cebulakom życzymy miłej zabawy jak już zrozumiecie co się stało a reszcie pozostało sp🤬olenie gdziekolwiek za granicę do cywilizacji.
PS Tak wielki, honorowy i waleczny naród, pozwolił by wszystko zależało od jednego karłowatego i zakompleksionego pedałka.
Ale k🤬a debil. Kto Ci tego syfu do łba napchał? Tatuś czy może koledzy