ps. na YT wyszukajcie "Ujawniono 16-to Punktowy Plan Destabilizacji Polski!" i poczytajcie na stronie fundacji co, jak i dlaczego
Mandaty drogowe (jestem pewien że sędziowie dostaną wytyczne by wszystkie odwołania uwalać z góry),
Błędne coroczne rozliczenie podatkowe (odsetki, kary, odwołania),
Wszelkie sprawy z urzędnikami (odwołanie od błędnej decyzji, nadużycie władzy przez funkcjonariusza, właściwie każdy konflikt będzie z góry przegrany),
Ja mam tylko jedną wątpliwość - nawet jeżeli sądy były postkomunistyczne, PKW była postkomunistyczna, SN było kastą PRL-owską przez ostatnie 25 lat - to PIS wygrało wybory. Ci sami ludzie, którzy stwierdzili (jak to ktoś zauważył) że PSL osiągnęło tak dobry wynik w samorządowych stwierdzili, że PO już nie będzie u władzy. Czyli postkomunistyczne kasty oddały władzę bez najmniejszego zająknięcia?
I jeszcze jedna kwestia - była i jest duża grupa posłów PO-PSL którzy robili krzywe interesy podczas ich rządów - zgadzam się. Ale na 2 lata przed wyborami nikt się nie bał że nie rozpiszą wyborów, że uznają je za nieważne gdy przegrają. Teraz w przypadku PIS - boję się, bo jest to nie tyle pewniak, co prawdopodobny scenariusz - bo mogą
bo do tej pory obowiązywała doktryna "my nie ruszamy waszych, wy nie ruszacie naszych"
Za dwa lata wygra inna partia jak się obecna władza nie będzie społeczeństwu podobać, tak ciężko to k🤬a zrozumieć?
Po c🤬j ta banda pojebów chodzi z tymi świeczkami po ulicach skoro za dwa lata wystarczy zagłosować na inna partię i tym odsunąć PiS od władzy?
...za dwa lata wystarczy zagłosować na inna partię i tym odsunąć PiS od władzy?