Wiecie jak to będzie? PiS już zabiera się za komitet wyborczy i za 2 lata, jak pójdziemy do urn, to wybory będą:
a) sfałszowane i PiS będzie miało ponad 50% solo,
b) unieważnione, ponieważ tak powie sędzia najwyższy i c🤬j.
Nikt im tego nie zabroni, bo będą mieli każdy stołek po kolei w kieszeni, obsadzony swoimi ludźmi. Jeśli wierzycie, że będzie inaczej to muszę was rozczarować, ale nie, nie będzie inaczej. No ale głosujcie dalej na tych popaprańców, bo przecież złe lewaki chcą zdemolować państwo (c🤬j, że PiS rozdaje lewacko-socjalistyczne 500+), ciapaków nie wpuszczają (mimo, że mamy w c🤬j czeczeńców w kraju) no i generalnie POLSKA WSTAJE Z KOLAN (mimo, że wszyscy się z nas na arenie międzynarodowej śmieją, a sami możemy sobie c🤬jem pomachać). Starsi ludzie mieli rację - jakkolwiek komuna wyglądała to teraz wraca i to wielkimi krokami.
podpis użytkownika
Nie znam nic pewniejszego niż nienawiść. To jedyne uczucie, na którym człowiek się nie zawiedzie.@up
[...] Skoro taki szczyl jak ja, który serio nie interesuje się polityką potrafi to zauważyć to coś musi być na rzeczy, co nie?[...]
podpis użytkownika
Nie znam nic pewniejszego niż nienawiść. To jedyne uczucie, na którym człowiek się nie zawiedzie.Wiecie jak to będzie? PiS już zabiera się za komitet wyborczy i za 2 lata, jak pójdziemy do urn, to wybory będą:
Nikt im tego nie zabroni, bo będą mieli każdy stołek po kolei w kieszeni, obsadzony swoimi ludźmi. Jeśli wierzycie, że będzie inaczej to muszę was rozczarować, ale nie, nie będzie inaczej. No ale głosujcie dalej na tych popaprańców, bo przecież złe lewaki chcą zdemolować państwo (c🤬j, że PiS rozdaje lewacko-socjalistyczne 500+), ciapaków nie wpuszczają (mimo, że mamy w c🤬j czeczeńców w kraju) no i generalnie POLSKA WSTAJE Z KOLAN (mimo, że wszyscy się z nas na arenie międzynarodowej śmieją, a sami możemy sobie c🤬jem pomachać). Starsi ludzie mieli rację - jakkolwiek komuna wyglądała to teraz wraca i to wielkimi krokami.
Wiecie jak to będzie? PiS już zabiera się za komitet wyborczy i za 2 lata, jak pójdziemy do urn, to wybory będą:
Ja p🤬le.. ile tego kurestwa w kraju.. jedni zarabiają w euro drudzy w rublach, ale najcięższe kieszenie mają zawsze ci co dostają szeklowe srebrniki.
W całej awanturze zaskakuje mnie tylko to, że tyle ludzi staje w obronie tego zgniłego układu z Magdalenki.
P.S. człowiek piszący w tym kontekście i tonie o własnych rodakach "cebulacy" (równie mocno wk🤬ia mnie "polaczki"), chłopie, gdybyś się w tym tonie wypowiedział w mojej obecności obiłbym Ci tą zakuta mordę...
kolejny pryszczaty ułom umysłowy mocny w gębie w necie. Babom zgw🤬conym przez sotnię UPAinćów nie powinno się pozwolić urodzić dziecka- w drugim pokoleniu wyłazi gen szmaciarza