podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Dzisiejsza szkoła to cyrk, dopiero w technikum człowiek zaczyna się uczyć czegoś przydatnego (lub zawodówka)@decode21 Co ciekawsze w dupie mają żenujący poziom edukacji w gimnazjach, więc strajkują bo się boją o robotę i gdzie ta ich niby misja niesienia kaganka?
Jeszcze jedno, bo niby argument że dużo nauczycieli straci pracę. To jak może być mniej nauczycieli potrzebnych jak liczba dzieci się nie zmieni.
podpis użytkownika
Przybyłem, napisałem komentarz, zobaczyłem o czym jest tematPo c🤬j o rok dłuższa podstawówka? Oby wyj🤬i te gimnazja i przywrócili porządne szkoły techniczne i szkoły uczące zawodu
Dzisiejsza szkoła to cyrk, dopiero w technikum człowiek zaczyna się uczyć czegoś przydatnego (lub zawodówka)