Wbija typ na manifestację i zaczyna najprymityniwejszą prowokację jaka przychodzi mu do głowy a sadolowa tłuszcza jest w niebo wzięta... Hasła są dosyć proste i reprezentują szeroko pojęty feminizm trzeciej fali, no ale kto k🤬a by sie tym interesował jak Janusz Korwin Mikke nasrał mu już do głowy parę populistycznych haseł. JaoK nie reprezentuje sobą absolutnie nic i dodatkowo nie ma jaj żeby pocisnąć bekę z upośledzonych nacjololo bo przecież uderzeniem w grupę złożoną głównie z kobiet z wyższym wykształceniem mniej ryzykuje wp🤬lem, a internetowe incele się cieszą...
Wbija typ na manifestację i zaczyna najprymityniwejszą prowokację jaka przychodzi mu do głowy a sadolowa tłuszcza jest w niebo wzięta... Hasła są dosyć proste i reprezentują szeroko pojęty feminizm trzeciej fali, no ale kto k🤬a by sie tym interesował jak Janusz Korwin Mikke nasrał mu już do głowy parę populistycznych haseł. JaoK nie reprezentuje sobą absolutnie nic i dodatkowo nie ma jaj żeby pocisnąć bekę z upośledzonych nacjololo bo przecież uderzeniem w grupę złożoną głównie z kobiet z wyższym wykształceniem mniej ryzykuje wp🤬lem, a internetowe incele się cieszą...
Po pierwsze, idąc twoim tokiem rozumowania, to w tym momencie ty rozpoczynasz prymitywną prowokację, bo chyba twoje poglądy minęły się z adresem strony, na której się udzielasz...
Mówcie co chcecie ale laska z 8:55 jest idealna. Jest ładna w c🤬j, zapewne otwarta i w razie wpadki nie trzeba będzie płacić alimentów.
Rozważam wyjazd na następną manifę w celu polowania na właśnie takie suczki.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<@up
Ale co to ma do rzeczy? Co mnie obchodzi czy jest szczęśliwa czy nie, z jaką płcią się identyfikuje, ilu gości ją przer🤬ało i ile jeszcze to zrobi itd.
Jest ładna, ma fajne usta, k🤬a no dla mnie bomba.
A że to nie materiał na żonę ani nawet znajomość wielokrotnego użytku to chyba oczywiste.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Mało takich przypadków jest? No u nas pewnie marginalnie mało ale w usa to zaczyna się robić bardzo popularne.
Mam taki jeden który wywołuje u mnie mieszane uczucia cos jakby tesciowa spadła w przepaść ale w mim aucie.
"Jakub Dymek z "Krytyki Politycznej". Dymkowi jedna z feministek zarzucała gw🤬t, po którym... miała z nim nawiązać długotrwały związek. Redaktor od początku nie przyznawał się do winy i obszernie tłumaczył w wywiadach, że nie zgw🤬cił pisarki. Wybieralski wystosował publiczne przeprosiny i został zawieszony w obowiązkach przez koncern Agora, a później rozstał się z „Gazetą Wyborczą”.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<