Takie te motory? Tak was k🤬a w oczy kole? To jest sposób na spędzanie wolnego czasu i (w przypadku mocniejszego motoru) też ładny wycisk. I nie jeżdżę nikomu po polach, a jak już to drogą i tak wyj🤬ą przez ciągnik. W lesie to samo. Staram się nie robić rozpierolu, bo las też lubię, mam i sadzę. Ale nie k🤬a - rozwiesić linki! Banda zawistnych sk🤬ysynów.
A Ty co robisz w wolnym czasie? Ryby łowisz? To wyp🤬alaj. Wpływasz na ekosystem i zabijasz dla zabawy. No k🤬a wybornie.
A może rowerkiem pop🤬lasz? No to wyk🤬iaj p🤬lony cyklisto, bo ja mam auto i k🤬a 120% hejta dla cyklistów.
Nie? No to może na grzybki do lasu chodzisz? TWÓJ K🤬A LAS?! Nie? TO WYP🤬ALAJ od tych grzybów.
Różnica jest taka, że wk🤬ia mnie wiele rzeczy - nawet większość - ale wiem, że nie podpasuje każdego sobie, że nie mogę odstrzelić rybaka bo zaburza ekosystem (choć to akurat mnie p🤬li), że nie przejadę kilku cyklistów, bo k🤬y nie mogą gęsiego jechać, tylko zap🤬lają cały pas we 2-3 os i ni c🤬ja się nie posunie. Grzyby też mi w sumie wiszą.
A jeżeli przyjechałeś sobie do lasu/nad rzeczkę/czy gdzieś k🤬a - to bardzo dobrze! Jeżeli Cię to tylko relaksuje... c🤬j mi do tego. Bo mnie np. relaksuje jazda na crossie. Po lesie, rzekach, torach... I c🤬j, że głośno. Może mnie wk🤬ia Twój j🤬y grill i cisza?
1.Gdzie jeździć crossami i quadami jak nie po lesie?
2.Jak teren prywatny to ogrodzenie lub tabliczki z napisem "teren prywatny, wstęp wzbroniony" co 10 metrów, z każdej strony terenu![]()
1.Gdzie jeździć crossami i quadami jak nie po lesie?
Skoro masz A to pewnie też zatruwasz środowisko, hipokryto...
Uwielbiam wk🤬iac ludzi oraz rożne służby które mogą mi lancelota wypolerowac kiedy próbują mnie dopaść ! Łamie prawo wierzdzajac do lasu? Nigdy nie przestanę !