Tylko nad morzem bo jak taki wieprz p🤬lnie komuś na chaupe z kilku kilometrów to jakby mała bomba spadła.
Standard, kobieta chce lać, ale każą jej usiąść i zapiąć pasy. Szczerze, to trochę ją rozumiem. Bardzo często w czasie lotu w przypadkowym momencie zapalają kontrolkę "zapiąć pasy" bo samolotem trochę trzęsie. Pasażerowie mają siedzieć, ale załoga dalej łazi, więc chyba aż tak niebezpiecznie nie jest. I gówno ich obchodzi, że ludziom chce się lać bo przed chwilą podali im kawę. Masz k🤬a siedzieć, bo pan pilot nakazał, niby dla własnego bezpieczeństwa. Tyle, że jak siedzę akurat w kiblu to mnie nie wyrzucą, a tam pasów przecież nie ma. Poza tym, jak chcę ryzykować i stanie mi się krzywda, to moja sprawa i c🤬j komu do tego. Choćbym se kark złamał.
Wiele razy widziałem pasażerów wk🤬ionych z tego powodu i wcale im się nie dziwię.
Jebnie mu kiedyś taka baba podczas turbulencji dupą w głupi łeb to zmieni zdanie .
Ale jak się wyp🤬olisz i polecisz całą swoją masą ciała na jakiegoś niemowlaka czy starszą osobę, to możesz już szkody komuś narobić, j🤬y ignorancie
Standard, kobieta chce lać, ale każą jej usiąść i zapiąć pasy. Szczerze, to trochę ją rozumiem. Bardzo często w czasie lotu w przypadkowym momencie zapalają kontrolkę "zapiąć pasy" bo samolotem trochę trzęsie. Pasażerowie mają siedzieć, ale załoga dalej łazi, więc chyba aż tak niebezpiecznie nie jest. I gówno ich obchodzi, że ludziom chce się lać bo przed chwilą podali im kawę. Masz k🤬a siedzieć, bo pan pilot nakazał, niby dla własnego bezpieczeństwa. Tyle, że jak siedzę akurat w kiblu to mnie nie wyrzucą, a tam pasów przecież nie ma. Poza tym, jak chcę ryzykować i stanie mi się krzywda, to moja sprawa i c🤬j komu do tego. Choćbym se kark złamał.
Wiele razy widziałem pasażerów wk🤬ionych z tego powodu i wcale im się nie dziwię.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Standard, kobieta chce lać, ale każą jej usiąść i zapiąć pasy. Szczerze, to trochę ją rozumiem. Bardzo często w czasie lotu w przypadkowym momencie zapalają kontrolkę "zapiąć pasy" bo samolotem trochę trzęsie. Pasażerowie mają siedzieć, ale załoga dalej łazi, więc chyba aż tak niebezpiecznie nie jest. I gówno ich obchodzi, że ludziom chce się lać bo przed chwilą podali im kawę. Masz k🤬a siedzieć, bo pan pilot nakazał, niby dla własnego bezpieczeństwa. Tyle, że jak siedzę akurat w kiblu to mnie nie wyrzucą, a tam pasów przecież nie ma. Poza tym, jak chcę ryzykować i stanie mi się krzywda, to moja sprawa i c🤬j komu do tego. Choćbym se kark złamał.