podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?Duża i piękna?? Przetłumaczy to ktoś na polski?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<No tego to ja nie pojmę jak ludzie mogą być tak upasieni.
Ja rozumiem ogólnie nadwagę i samemu mógłbym zrzucić coś ale tak się spaść jak p🤬lona locha to k🤬a wymaga j🤬ej determinacji... Przecież to trzeba wp🤬lać tyle żarcia co j🤬a maciora.
@up
Od samej choroby się nie spasiesz, jedynie dużo bardziej trzeba uważać na żarcie, bo tyje się łatwiej. A że się tłuściochom nie chce ani ruszyć dupy, ani trzymać diety, to chodzą i obrzydzają ludzi.
Rozumiem jeszcze osoby starsze, po 50/60, z cukrzycą czy innymi tam wymysłami - im może się już po prostu nie chcieć i mają wyj🤬e. Ale młode, kobietopodobne stwory ważące po 100kilogramów przed trzydziestką zamiast wziąć dupę w troki to wp🤬lają makdonaldy i płaczą, że tarczyca. Tfu.
@up
Od samej choroby się nie spasiesz, jedynie dużo bardziej trzeba uważać na żarcie, bo tyje się łatwiej. A że się tłuściochom nie chce ani ruszyć dupy, ani trzymać diety, to chodzą i obrzydzają ludzi.
Rozumiem jeszcze osoby starsze, po 50/60, z cukrzycą czy innymi tam wymysłami - im może się już po prostu nie chcieć i mają wyj🤬e. Ale młode, kobietopodobne stwory ważące po 100kilogramów przed trzydziestką zamiast wziąć dupę w troki to wp🤬lają makdonaldy i płaczą, że tarczyca. Tfu.