Zawsze jak jad臋 mot贸rem zastanawiam si臋 ile Sadoli my艣li "O, jedzie motop馃がdeczka"?!
Widzisz tu nie chodzi o to ile sadoli nazywa motocyklist贸w motop*zdeczkami. Sam w wielu przypadkach zgadzam si臋 z tak膮 nazw膮 dla debili co zapie**alaj膮 150 w mie艣cie.
Ale temat za艂o偶y艂 @phrontch a to ju偶 inna bajka ten cz艂owiek ma wielkie uprzedzenia do motocyklist贸w i nie chodzi o to, 偶e go nie sta膰 bo wci膮偶 mieszka z matk膮 i jest za g艂upi by zrobi膰 prawko kat A. tutaj mamy odczynienia z histori膮 jego narodzin.
Dawno temu gdy BongMan wr贸ci艂 z po艂ow贸w krab贸w opowiedzia艂 mi histori臋 narodzin phrontcha nie chcia艂 bym nic przekr臋ci膰 ale chodzi艂o mniej wi臋cej o to, 偶e jaka艣 "motop*zdeczka" przeje偶d偶a艂a bez DB Killera obok szopy w kt贸rej mieszkali rodzice phrontcha i stary przebudzi艂 si臋 z upojenia alkoholowego, wk***iony tym faktem zacz膮艂 napie**ala膰 star膮 laczkiem po "nazwijmy to kroczu" pech chcia艂 偶e pies Fafik chwile wcze艣niej zgw馃がci艂 laczka i tak podobno powsta艂 nasz sadolowy towarzysz phrontch. Nie wiem czy to prawda ale BongMan zna艂 t膮 histori臋, zreszt膮 podobno w awatarze phrontcha jest jego prawdziwy ojciec. Ale co ja mog臋 wiedzie膰 w ko艅cu jestem tylko motop*zdeczk膮.