opusative, podłapałem twój poziom.
stara to może być jeszcze twoja stara, tępy c🤬j.
327 piw i się dostało, pewnie mam tyle multikont. nie wiem co takie leszcze jak ten opusative robią cały dzień, ale pewnie hejtują bo przyjdą z gimnazjum i nie wiedzą co ze sobą zrobić. zazdrość cie zżera czy co?
sadola znam i przeglądam od dawien dawna, konto mam od krótkiego czasu i wiem jakie tu wstawki były i wiem jakie tu wstawki są. skoro jakieś gówniane vinesy i wypadki w rosji dostają się na główną to taki obrazek to najmniejszy problem bo mniej zaśmieca stronę, a ty tępy baranie zamiast to scrollować dalej to musisz się wyżyć w internecie bo jesteś pewnie typową p🤬dą, która widząc 2 osoby na chodniku sp🤬ala na drugą stronę.
wiec grzecznie cie proszę jeszcze raz - sp🤬alaj z mojego tematu, bo jesteś dla mnie zwykłym p🤬lonym leszczem, który siedzi cały dzień na komputerze i przegląda wszystkie strony typu kwejk, jebzdzidy itd
opusative, chyba faktycznie jesteś zj🤬y. Urodziłem się 23 lutego 1995 roku. I nadal nie zczaiłeś, że piszę tak specjalnie żeby zniżyć się do twojego poziomu.
Jakiś ty biedny, że musisz zap🤬lać codziennie... Ja mam jeden dzień szkoły i 4 dni pracy w tygodniu tak samo na 6 rano i 8 godzin roboty, więc nie wiem czym ty się tutaj podniecasz. Skończyłeś szkołę rok temu i jesteś taki zajebisty, czy co? Bo nie rozumiem... Odstaw człowieku tego Sadistica bo ci gówno robi z głowy, albo mniej napinaj swoje dupsko, bo może faktycznie cie już boli
"I zdaje sobie sprawę że tak blisko jest do dna
I coraz bardziej tonę" sytuacja sadola
i tu nie chodzi czy k🤬a kwejk czy inny srejk ale to jest k🤬a denne i c🤬jowe
,
jesteś k🤬a w gimbazie taki wiek, że ciebie to jara ale k🤬a tu jest masa ludzi których takie coś wk🤬ia i irytuję....jak bym chciał coś takiego oglądać to bym odwiedził tego kwejka czy coś w tym stylu, inni zresztą zapewne tak samo...
jakieś 4 lata temu była zupełnie inna strona, pisało sadistic i k🤬a był sadistic...