Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Niby fajne, człowiek się uśmiechnął, ale gdyby ich nie było to byłoby k🤬a tutaj gorzej niż na dzikim zachodzie. Czekam teraz na komentarze kibuców i lewaków że policja,sądy i prokuratorzy są niepotrzebni bo lepsze by były patrole obywatelskie .
@up lewakow twierdzacych ze policja niepotrzebna? chyba sie zapedziles w swoim zacietrzewieniu i krytykowaniu wszystkiego co nie jest prawe
jezeli tyle wiesz o polityce co tu napisales to nie widze dla ciebie ratunku
Ciii, teraz zrzucanie wszystko na lewaków jest trendi i cool
Sam temat w ogóle nie śmieszny, niezła dziecinada, ale do polaków jeszcze nie docierają pewne wartości i informacje.
Matikens, gimbusie bo inaczej cie nazwac nie moge, niewiem czy trolujesz czy naprawde jestes taki glupi. jezeli patrzysz na polityke przez pryzmat antify. twoje ukochane prawiczki/kapitalisci tez by chetnie zlikwidowali policje i zamiast niej wprowadzili prywatna ochrone ktora za sam krzywy ryj naj🤬a by ci tak palka i poprawila taserem ze bys sie jednoczesnie posral i poszczal.
dobrze ze jutro poniedzialek i do popoludnia jak bedziesz siedzial w szkole bedzie spokoj
@mare30ks spoko mój błąd bo mogłem napisać antifa zamiast lewaki albo prawiczki zamiast kibuce i wtedy by może dotarło do Ciebie o co mi chodziło. No ale czego ja się mogłem spodziewać po 31 letnim ośle który nadal kibluje w szkole wieczorowej na profilu "tamburyniarstwo i sprzedaż perfum"