Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
jak zarabiasz to kupisz co tobie sie widzi a jak jestes gimbem na utzymaniu to moze wyskamlesz cos za pare lat.
wszystkie platformy maja zady i walety, kwestia gustu...
No i grupa docelowa każdej nowej gierki to konsolowcy, więc musi być w huuuj jak najbardziej łatwa bo na padzie nie idzie sprawnie grać w coś innego niż FIFA 20XY.
Aha i muszą być ułatwienia, bo 90% posiadaczy konsol to dzieci <16.
@KMD
Ty k🤬a myślisz, że każdy kogo stać na coś ma bogatych rodziców albo kradnie?
Sam k🤬a zarobiłem, umiem oszczędzać.
Rada taka, stul mordkę jeżeli gówno wiesz o drugiej osobie.
@KMD: A ja mam taki za miesięczną pensję brutto obu twoich rodziców... Leasing, raty, bycie dorosłym i zarobienie sobie na to złotko.... Chociaż u mnie pucha to stacja robocza, nie do grania, więc grafika, to tylko marny GF 560 Ti 1024MB ram, ale grac się da. Za czasów C64 były 3 pixele na krzyż i była frajda, do dziś dużo się w tej mierze nie zmieniło..
Moim zdanie w tej generacji konsol wygra PS4. Xbox pewnie znowu da płatny multi, a przy niewielkich różnicach w sprzęcie mądrzejsi wybiorą sonke. ( Zwycięzcą w tej generacji pod względem produkcji podzespołów na pewno jest AMD )
A ja miałem ps2, xa360, a teraz latam na ps3 i szczerze mówiąc każda konsola dała mi mnóstwo fazki.
A ścieranie się że x lepszy bo ma kinecta a plej zj🤬y bo ma małego pada ...po co to ?
teraz przynajmniej te pudlo ONE bedzie mialo blu-ray i wifi wbudowane a nie jak 360 puste jak karton po mleku, playstation bylo i zawsze bedzie najlepsze do gier
Tyaa i PS4 next gen nie zdążył wyjść a już został pobity przez Crysis 3 PC ;]
Co z tego, tu chodzi konkurencję między konsolami. Blaszak się do tej walki nie zalicza, bo komputer służy do pracy i tworzenia gier, a konsola do grania w nie.
Do grania zawsze i wszędzie najlepszy będzie stary poczciwy PieCuch. W przeciwieństwie do konsol na kompach można zrobić z grą prawie wszystko, potrafi ona żyć własnym życiem i czasami 10 lat po premierze zaskoczyć czymś dzięki moderom (na przykład Morrowind i jego nowa grafika). Największym bajerem na konsolach jest to, że czasem można zapisać stan gry. Nie mówiąc już o tym, że gry na konsole kosztują nieraz 3 razy więcej niż na PC. Nie ma opcji, żeby ktokolwiek, kiedykolwiek udowodnił, że konsola jest lepsza od komputera.
Zawsze i przy każdej dyskusji na temat konsol znajdzie się ktoś, kto wp🤬li tekst "konsole to gówna, tylko komputer". Zachowują się tak samo jak fanboye x'a i ps. Te pojeby są jeszcze na tyle bezczelni, że p🤬lą o tym, że to konsolowcy zaczynają. Wbijam na inne fora, tematy "Playstation 4" i "Xbox ONE", a posty w stylu "a ja jestem dorosły, pracuje sam i wyj🤬em półroczną pensję na jakiś zajebisty komputer, a konsole to gówno. I za rok znowu wyjebe kasę na komputer, bo przecież nie pogram w Crysisa 3 na maks detalach który i tak jest c🤬jowym FPSem". Jak ktoś chce nagrać na PC to niech gra na PC, jak ktoś chce grać na konsoli to niech gra na konsoli, jak bardzo poj🤬ym trzeba być żeby wciskać komuś swój światopogląd?