k🤬a nie wiem jak wy ale ja się śmieję jak to widzę Bawi mnie to jak on przeżywa rzeczy które kiedyś mnie też dotyczyły, ale na nie tak nie reagowałem. Każdy na początku w tych c🤬jowych pracach jak nie wyrobi sobie pozycji to go wciskają wszędzie i zawsze. Po jakimś czasie jak już się znasz z ludźmi, kierownictwem to się jakoś to ogarnie. Zamieni się ktoś poprosi się kogoś o przysługę. Jak nie to się z takiej roby wyp🤬ala. Tu jest prosta gadka jak z kobietami, nie ta to inna. Nie musi człowiek tego znosić. Eh rozpisałem się. Aż sobie puszcze jeszcze raz ten moment jak zaczyna płakać bo jest ich czworo i dużo ludzi w sklepie.
P🤬da męska do utylizacji - palić, palić i utylizować
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Czytam te komentarze i nie dowierzam temu p🤬leniu. Albo nie umiecie angielskiego, albo jesteście jebnięci.
Koleś ledwo 20 lat, studiuje i zap🤬la codziennie po 5 godzin plus każdy weekend po 8. Brak czasu na życie, tylko praca i nauka. Bez wsparcia zarządu, przy pełnym obłożeniu przez cały dzień, że nawet nie ma kiedy się wysrać. A gdzie niby zatrudniają studentów do lepszej pracy? Może od razu na kierownika? Dla Was to za mało mało, żeby odejść zz pracy? To jednak prawda, że "polaki robaki" dumne jak zap🤬lają po 160 nadgodzin w miesiącu. Kiedyś na pewno szef Wam za to podziękuje, żony z dziećmi też Koleś ma większe jaja od was publikując swoje załamanie i bezradność nad pięknym kapitalistycznym wyzyskiem. Jesteście skutkiem hodowania jak bydło od gówniaka, teraz sami prawdziwi mężczyźni, zajebiście wychowajcie nowe pokolenie. Nasz kraj taki piękny, że zaledwie 18-sty w światowym rankingu samobójstw. Winnych k🤬a brak, "po prostu cioty skaczą z dachu". Jebnijcie się.